21.7 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăGDPRDry Shampoo - Revoluţie în hairstyling

Dry Shampoo – Revoluţie în hairstyling

De câte ori nu am fost nevoite să arătăm perfect într-un timp foarte scurt?

De câte ori nu ne-am dorit un produs de styling care să facă minuni în câteva secunde ?

Pentru că timpul este mai preţios ca oricând, label.m Dry Shampoo este soluţia rapidă de care avem nevoie!

Dry Shampoo este un produs multifuncţional accesibil tuturor persoanelor grăbite ce vor să extindă timpul dintre spălări, păstrându-şi astfel un look proaspăt şi natural mai mult timp.Formulat din amidon de orez, elimină sebumul şi rezidurile din păr, improspatandu-l instantaneu fără a folosi o picătură de apă. Conferă volum, prospeţime şi o senzaţie de catifea asupra părului.

Dry Shampoo rezolvă şi problema tipului de păr cu tendinţă de îngrăşare. Persoanele care se confruntă cu această problemă ştiu că spălările prea dese determină glandele sebacee să producă o cantitate de sebum mai mare, iar datorită instrumentelor de coafat, firul de păr este deteriorat. Iar dacă ne gândim că femeia modernă este foarte ocupată şi are nevoie să arate impecabil într-un timp foarte scurt, Dry Shampoo devine indispensabil întrucât redă aspectul curat al părului fără clătire, doar cu o singură pulverizare!

Specialiştii label.m recomandă ca înainte de realizarea coafurii să utilizaţi şamponul uscat de la o distanţă de 20 de cm la nivelul rădăcinii, obţinând astfel textură ideală pentru aranjarea părului. Dry

Shampoo este instrumentul perfect pentru a dobândi oriunde şi oricând un păr plin de volum care să arate ca proaspăt spălat în câteva secunde.

Profitaţi de această inovaţie în hairstyling şi achiziţionaţi acest şampon revoluţionar de pe site-ul de produse cosmetice profesionale www.luxbeauty.ro!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă