31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăGDPRCele mai FRUMOASE MESAJE de Paște. URĂRI și SMS-uri frumoase de Paște

Cele mai FRUMOASE MESAJE de Paște. URĂRI și SMS-uri frumoase de Paște

URĂRI și SMS-uri frumoase de Paște. Surprindeți-vă rudele, prietenii și colegii cu cele mai frumoase mesaje de Paște. Iată câteva idei:

Cele mai FRUMOASE MESAJE de Paște pentru COLEGI

Pe sălcii verzi şi flori de măr, Iisus să-ţi intre-n casă, sa-ţi lase-n inimă şi-n gâng lumina preţioasă!

Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat

Doi iepuraşi, ca doi copilaşi, au fugit peste imaş şi aduc în fuga lor vestea bună tuturor, că Hristos a Înviat, să ne ierte de păcat, iar noi de El de vom ascultă, sus în cer cu El vom sta, şi-om zbura pe-a lui aripă, că să nu ne fie frică. Amin!

Acum, când Harul e iar cu noi, Şi îngeri peste fiecare casă, Iisuse te rugăm să vii … să stai cu noi la masă.

Primeşte de la Iepuraş un gând bun şi multă sănătate! Paște fericit!

Cele mai FRUMOASE MESAJE de Paște pentru FAMILIE

Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!

În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT! Paște fericit!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiți împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să țină la distanță toate necazurile! Paște Fericit!

Dumnezeu să vă ofere un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare. Paște fericit!

Cele mai FRUMOASE MESAJE de Paște pentru PRIETENI

Să te protejeze îngerii, tristețea să o uiți, bunăstarea să te înconjoare și Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Paște Fericit!

Este minunat să vezi semnele Paștelui și ale primăverii. Este minunat să cunoști bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi, și este minunat să am pe cineva care înseamnă atât de mult pentru mine! Îți urez din suflet un Paște fericit!

În noaptea de înviere clopotele bat, iar eu îți spun cu drag Hristos a Înviat!

Sărbători senine și pace în suflet! Hristos a Înviat! Să fii binecuvântat!

Cele mai citite

Cele nouă puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează SIPRI

Cele nouă țări recunoscute ca fiind puteri nucleare își dezvoltă arsenalul, avertizează Institutul Internațional de la Stockholm pentru Cercetări în domeniul Păcii (Stockholm International...

Cod galben de caniculă şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe judeţe ale ţării

Meteorologii au emis avertizare de caniculă şi disconfort termic pentru mai multe judeţe ale ţării, valabilă luni şi marţi, când temperaturile vor fi ridicate....

NATO trece mai multe rachete nucleare din depozitare în “standby”, anunță Stoltenberg

NATO își trece mai multe focoase nucleare din starea de depozitare în cea de "standby", a anunțat secretarul general al Alianței Atlantice, Jens Stoltenberg,...
Ultima oră
Pe aceeași temă