11.6 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăGDPRCea mai grasă femeie din lume vrea să slăbească. Vezi de ce

Cea mai grasă femeie din lume vrea să slăbească. Vezi de ce

După ce a ajuns la o greutate de aproape 300 de kilograme, o femeie de 47 de ani din California a intrat în Cartea Recordurilor. Pauline Potter şi-a adjudecat statutul de cea mai grasă femeie din lume. Acum vrea să slăbească şi să ducă o viaţă normală.

Pauline Potter abia se poate întoarce de pe o parte pe alta a patului. Abia mai încape în maşină şi abia poate merge pe jos câţiva metri. Americanca a povestit pentru Daily Mail că acestea sunt cele mai grele lucruri din viaţa de zi cu zi. Altfel, susţine că se bucură de privirile bărbaţilor, care o consideră o “zeiţă” şi, mai mult, face sex în fiecare zi.

Deţinătoarea recordului mondial dă vina pe gene pentru cele 291 de kilograme pe care le are, mărturisind că de mică a fost obişnuită să mănânce mult.

“Mama avea cam 180 de kilograme, iar tata vreo 280. Am opt fraţi şi fiecare are peste 130 de kilograme. De mică am fost învaţată ca atunci când suntem fericiţi să sărbătorim mâncând. Dacă eram tristă, din nou, mâncam ceva. Dacă îmi juleam genunchii la joacă, luam o îngheţată şi îmi trecea”, povesteşte Paulin Potter, care mărturiseşte că ani la rând a amânat să slăbească. Aşa a ajuns ca abia se poate îmbrăca, abia poate face baie. Pentru toate are nevoie de ajutorul cuiva.

“Mi-e foarte greu în activităţile de zi cu zi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă pot baza pe fiul meu, care mă ajută în tot”, spune Pauline, care mărturiseşte că îi place orice fel de mâncare, mai puţin varza, şi că mănâncă la fiecare două ore.

Femeia e motivată totuşi să slăbească. Vrea să dea jos 220 de kilograme şi să ajungă la o greutate de aproximativ 70 de kilograme, ca să danseze într-o discotecă, să urce pe munte sau să ocupe un singur scaun atunci când merge la teatru.

“Dacă aş slăbi vreo 220 de kilograme şi aş ajunge la idealul meu de 70-80 de kilograme aş fi în nouălea cer. Aş putea dansa, aş putea merge la meciurile de baseball, la n teatru, la film sau în excursii, aş merge cu fiul meu la cazinouri”, mai spune femeia, care caută acum un nutriţionist care să o ajute să slăbească.

Cele mai citite

Date ANOFM. Care era numărul șomerilor din România la sfârșitul lunii ianuarie

Rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost, în ianuarie 2024, de 2,98%, mai mică decât cea din luna ianuarie a anului 2023 cu...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

Lista preliminară a stranierilor convocați de selecționerul Edward Iordănescu pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia

Luna aceasta, naționala României dispută primele amicale din 2024, iar selecționerul Edward Iordănescu a trimis 28 de convocări preliminare pentru fotbaliști care evoluează în...
Ultima oră
Pe aceeași temă