11.3 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăFamilieSfaturi pentru alegerea cadourilor pentru copii

Sfaturi pentru alegerea cadourilor pentru copii

Oricine a cumpărat vreodată un cadou pentru cei mici știe că alegerea jucăriei potrivite pentru copii poate fi un pic descurajantă. În primul rând, copiii dețin deja o mulțime de lucruri de ultimă generație. Doi, nu orice cadouri sunt potrivite pentru fiecare copil.

Crăciun, zile de naștere sau pur și simplu pentru că, alegerea de cadouri pentru copii poate fi dificilă! Acest lucru este valabil mai ales dacă aceștia nu sunt proprii dvs. copii. Vreți să le oferiți un cadou care să le facă plăcere, pe care părinții să îl considere util și care să nu se spargă în momentul în care se joacă cu el. Găsirea cadoului perfect pentru copii este o problemă atât de frecventă, încât am să te ajut.

O sticlă de vin, un bol cu bunătăți și un scaun în care să vă relaxați. Acestea ar fi în fruntea listei noastre de cadouri pentru mămici grozave. Când vine vorba de alegerea celor mai bune cadouri pentru copii, avem o mulțime de sfaturi de împărtășit. Așa că, uitați de oferirea de carduri cadou și încercați în schimb unele dintre aceste idei:

  • Potrivite vârstei – fiecare jucărie este făcută cu o anumită grupă de vârstă în minte. Unele au părți mici care ar putea fi înghițite. Altele au nevoie de un nivel mai ridicat de abilități cognitive pentru a putea fi folosite. Ca un ghid general, căutați jucării care se potrivesc vârstei copilului pentru care cumpărați cadouri.
  • Educative – doar pentru că o jucărie este educativă, nu înseamnă că este plictisitoare! Având în vedere că există atât de multe jocuri educative disponibile, căutați-le pe cele care sunt solide, atractive și accesibile. În mod ideal, acest sfat se aplică cam la orice vârstă – de la nou-născuți la adulți. Ceea ce îl face mai crucial pentru cei mici este că nu doar îi face să învețe, ci îi face să realizeze că învățarea poate fi de fapt distractivă. Astfel, un copil mic ar putea învăța despre 100 de animale diferite și despre sunetele lor în timp ce răsfoiește o carte digitală colorată, iar un copil de 8 ani ar putea învăța termeni botanici științifici pur și simplu jucând un joc.
  • Utile – a adăuga la colecția de jucării de plastic a unui copil doar pentru că trebuie să îi faceți un cadou este mai degrabă inutil. Pe de altă parte, oferindu-le un cadou util aduce beneficii tuturor. Unele dintre cele mai bune cadouri pe care le-au primit copiii sunt lucruri pe care le pot folosi des, cum ar fi tablourile cu cretă, seturile de vestimentație sau seturile de tacâmuri și farfurii pentru copii.
  • Hobby-uri – Părinți și bătrâni non-părinți deopotrivă, cu toții suntem vinovați de a face această greșeală la un moment dat. Atunci când alegem o jucărie/joc, căutăm ceva adecvat vârstei. Deși acesta este un lucru bun, nu asigură un cadou excelent pentru copil. Ar fi bine să explorați ceea ce îi place copilului. De exemplu, dacă ați văzut că copilul dă din picior sau îi place muzica, ați putea lua în considerare ceva de genul unui instrument. Copiii mai mari au mai multe șanse să aibă hobby-uri specifice care le plac, cum ar fi practicarea unui sport sau desenul. Câteva articole alese cu grijă, bazate pe un hobby, sunt întotdeauna populare. De exemplu, un avion alimentat cu energie solară s-ar potrivi unui băiat pasionat de aviație, în timp ce o fată căreia îi place să coasă i-ar plăcea să își facă propriul ursuleț de pluș.
  • Experimente – copiilor le place să fie activi! Unele experimente științifice practice s-ar potrivi perfect pentru copiii mai mari. Jocurile și aplicațiile au fost adoptate de mult timp ca instrumente educaționale. Și nu ne referim la cele care vă pun să faceți matematică sau vă învață să silabisiți, ci la cele care le permit utilizatorilor să fie creativi, să rezolve puzzle-uri și să depășească obstacole. Provocatoare și distractive.

Cadouri pentru copii pe care și părinții le iubesc – în calitate de părinte, ultimul lucru pe care vrem să îl vedem este ca copilul nostru să primească un cadou care ne creează mai multă muncă. Așa că un cadou pe care îl adoră și pe care îl pot folosi singuri este pe lista noastră de lucruri bune.

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...
Ultima oră
Pe aceeași temă