28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăFamilieCum organizezi o zi de naștere perfectă pentru copilul tău?

Cum organizezi o zi de naștere perfectă pentru copilul tău?

Zilele de naștere ale copiilor noștri sunt întotdeauna un motiv de sărbătoare, dar pe măsură ce cresc petrecerile pentru ei devin din ce în ce mai elaborate, planificarea înlocuiește distracția.

Fiecare părinte dorește să îi ofere copilului său o petrecere de neuitat, dar acest lucru poate fi destul de dificil. 

Următorii 5 pași te vor ajuta să planifici o petrecere a zilei de naștere perfectă:

Stabilește-ți prioritățile de planificare

În primul rând, puneți această întrebare: “ce Îți dorești să economisești, timp, bani sau efort? “.  Desigur, conservarea celor trei este cea mai bună victorie.

Dacă ai timp pentru planificare te poți ocupa tu și să reduci costul cheltuielilor. Dacă nu ai timp și ai bani poți apela la o firmă de animatori petreceri copii.

Dacă vrei să reduci din efortul de organizare al petrecerii, poți lua în considerare organizarea unei petreceri  comune, fie că este vorba despre un prieten, un verișor sau chiar o cunoștință care își serbează ziua copilului în aceeași lună cu al tău. 

Stabilește lista de invitați

O listă de invitați poate crește rapid: 7 prieteni de familie, 3 verișori, 5 vecini, 8 prieteni de la clubul de fotbal, 20 de prieteni de la grădiniță sau școală și vă treziți cu o mulțime de copii care aleargă peste tot și distrug ce le stă în cale. Sună distractiv, corect? Nu intra în panică. Redactând lista de invitați de a alege tema, locul petrecerii și activitățile care vor avea loc la petrecere, poți fi cu un pas înaintea problemelor care pot apărea, cum ar fi:

Dacă alegi locul de desfășurare al petrecerii înainte de a realiza lista invitaților care vor veni la petrecere, riști să te trezești cu o mulțime de adulți și copii care nu vor avea loc și petrecerea va deveni un haos.

Dacă alegi activitățile care vor avea loc la petrecere înainte să faci lista de invitați, riști ca acestea să fie nepotrivite vârstei copiilor.

Dacă nu te descurci în alegerea activităților pe media de vârstă a copiilor apelează la SuperParty, firmă de animatori petreceri copii care te vor ajuta cu siguranță să construiești cel mai bun program de activități pentru copiii care vor participa la petrecere, de la cele mai amuzante jocuri până la cele mai haioase dansuri, de la cele mai complicate concursuri până la cele mai complexe coregrafi,  de la cele mai drăguțe forme modelate din baloane la cele mai fantastice picturi de față.

Alege locul unde va avea loc petrecerea

După ce ați terminat de făcut lista invitaților și ați primit confirmarea persoanelor  care vor participa  la eveniment, alege locul unde va avea loc petrecerea.  Cu cât mai devreme, cu atât mai bine.  Dacă te gândești să găzduiești petrecerea acasă, ține cont că vei petrece mult timp făcând curat înainte și după petrecere. 

Dacă te gândești să organizezi petrecerea într-un spațiu public cum ar fi un parc sau un loc de joacă, sună și rezervă data și intervalul petrecerii cu cel puțin o lună înainte pentru nu avea surpriza că nu sunt disponibile.  De asemenea,  interesează-te care este numărul minim și maxim al invitaților, care este costul pentru fiecare invitat,  adult și copil, dacă oferă mâncare sau băutură și dacă poți aduce de afară,  dacă oferă tort, invitații sau decorațiuni și cât de devreme poți ajunge în ziua petrecerii. Întreabă dacă există locuri de parcare unde invitații să- şi lase mașina. 

Alege tema petrecerii

Aceasta este partea distractivă pune-ți imaginația la încercare și devino creativ. În funcție de ceea ce ai decis în ceea ce privește locul de desfășurare, dimensiunea petrecerii și numărul invitaților, alegerea unei teme potrivite te poate ajuta să consolidezi priorități și să respecți un plan. Sfat pentru simplitate, dăi copilului tău oportunitatea de a alege. Pentru copii cu vârstă între 3 și 6 ani, alegerea unei teme pentru petrecerea de ziua de naștere este destul de dificilă, preferințele lor se schimbă zilnic. Totuși, cu ceea ce nu poți da greș sunt petrecerile tematice cu cele mai îndrăgite personaje: Mickey și Minnie Mouse, Goofy și Daisy Duck, Jasmine și Aladin, Elsa, Ana și Olaf,  Patrula cățelușilor, Sonia I, Ariel,  Belle și prințul,  Rapunzel și Papa Gheorghe, Aurora, Mulan, Merida, Elena din Avalor, Vampirina, Barbie, Eroii în pijama,  Rainbow Dash, Hello Kitty, Clopoțica și Peter Pan, Spiderman și Venom, Wonder Woman, Iron Man,  Cat Woman, Țestoasele Ninja, Thor, Minioni, Strumfița  și Papa Ştrumf, Thor, Optimus Prime, Bumble Bee, Baymax, Fulger Mc Queen, Mario și Prințesa Peach, Marsha și Ursul. Pentru rezervarea personajului favorit, apelează la o firmă de animatori petreceri copii.

Reconfirmă tot ceea ce ai stabilit

Înainte de data petrecerii, sună şi stabilește ultimele detalii cu furnizorii, fie că este vorba de locație, de tort, de furnizorul de mâncare și băutură sau de distracția și voia bună furnizate de animatori petreceri copii. De asemenea, nu uita să suni toți invitații pentru a reconfirma.  Sfat bonus: După petrecere, mulțumește tuturor invitațiilor că au fost alături de tine într-o zi atât de specială.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

5 arestări pentru exploatarea sexuală a refugiaților ucraineni în Spania

Presupușii traficanți de persoane au atras victimele cu aranjamente de obținere a statutului de refugiat și promisiuni false de locuri de muncă. Europol a sprijinit...

Cifrele europene confirmă avansul economic al României sub guvernarea PSD

Datele Eurostat arată că după ce a depășit Ungaria, România a egalat și Polonia în ceea ce privește nivelul de trai al populației. Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă

2 COMENTARII