3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăEconomieUn nou contract pentru pasajul de pe Centura Arad. Marina Almășan, „vinovată”...

Un nou contract pentru pasajul de pe Centura Arad. Marina Almășan, „vinovată” pentru întârziere

Este vorba de contractul pentru execuția lucrărilor la obiectivul “Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN7 km 540+248) peste CF Arad – București”, care a fost semnat de această dată cu firma Implenia Baugesellschaft m.b.H. Valoarea contractului este de 25.665.184,89 (TVA inclusă), cu o durată de execuție de 12 luni și o perioadă de garanție a lucrărilor de 24 de luni.

Proiectul va avea o lungime de 722 m,  din care lungimea pasajului va fi de 322 m, iar a rampelor de 400 m. Lățimea pasajului va fi de 13,60 de metri și va cuprinde două piste de bicicliști.

“Precizăm că, anterior, acest obiectiv a fost contractat cu Asocierea SC Confort SA Timişoara și SC Vel Service SA Bucureşti, contractul fiind reziliat pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale, începând cu data de 28.11.2014. La data rezilierii contractului, lucrările la obiectiv erau realizate în proporție de 21%”, a precizat CNAIR, într-un comunicat de presă.

Grupul de firme Confort este deținut de omul de omul de afaceri Georgică Cornu, care în perioada când trebuia să execute lucrările pe Centura Arad era într-o relație cu Marina Almășan. La acea vreme, realizatoarea TVR era măritată cu cântărețul Victor Socaciu.

Cele mai citite

Un bărbat din Arad, amendă pentru injurii aduse pe Facebook

Un bărbat din Arad a primit o amendă marți de 1.000 de lei de la jandarmi pentru injurii aduse pe rețeaua de socializare Facebook,...

Ziua Constituției nepromulgate: circul și falsul Republicii

A fost circ la ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului, de Ziua Constituției, ținută cu ocazia aniversării a 30 de ani de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă