Tesla a lansat propria sa marcă de tequila

Produsul "Tesla Tequila", sub formă de fulger, a fost publicat pe site-ul companiei. După căteva ore acesta a fost listat rapid ca ”epuizat”.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

08.11.2020 - 20:46

 

Băutura va fi fabricată de Nosotros Tequila, care este dintre cele peste 200 de mărci ale Destiladora del Valle de Tequila, potrivit Reuters.

 Noua băutură alcoolică va fi disponibilă doar în anumite state americane, între care New York, California şi Washington.

Miliardarul din Silicon Valley a mai vândut produse ciudate, prin intermediul unor vânzări limitate.

La începutul anului 2018 Tesla a vândut aruncătoare de flăcări la preţul de 500 de dolari fiecare, prin care a obţinut 10 milioane de dolari pentru finanţarea companiei care se ocupă de proiectul tunelului de mare viteză, Boring Company. Musk a vândut anterior 50.000 de pălării Boring Company.

Clayton Szczech afirmă că fără a gusta băutura Tesla, nu poate evalua calitatea acesteia. 

El a observat că produsele celebre nu sunt destinate pasionaţilor de tequila.

,,Tind să mă îndoiesc că această tequila este semnificativ diferită de orice alt produs oferit”, a spus Szczech, referindu-se la Destiladora del Valle de Tequila.

Site-ul noii băuturi o descrie ca agave tequila añejo, îmbătrânită în butoaie de stejar francez, ”având un fruct uscat şi o uşoară aromă de vanilie, piper şi scorţişoară”.

Citește totul despre:

#tesla

Comentarii