Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sibiul va fi promovat în Dubai

Judeţul Sibiu, cu municipiul reşedinţă care a fost Capitală Culturală a Europei în 2007, dar şi zona turistică Bâlea din Munţii Făgăraş, cu Transfăgărăşanul, va fi promovat on-line şi în mass-media din Dubai, de către importanţi jurnalişti, bloggeri şi influenceri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2019 - 14:13

"Ştiu că locuitorii din Emirate sunt dornici să descopere ţara noastră, mai ales că aceştia sunt atraşi de peisajele impresionante din zonele montane şi de istoria ce se ascunde în castelele şi bisericile din România. Nu întâmplător, Sibiul a fost inclus în programul de vizită din cadrul infotrip-ului organizat de Ministerul Turismului, ci tocmai pentru că judeţul nostru este una dintre cele mai ofertante destinaţii din acest punct de vedere. (...) Fiecare dintre aceste locuri superbe vor fi promovate de grupul de influenceri aflat în România atât în media, cât şi în presa online din Dubai, dar şi pe paginile de pe reţelele de socializare ale fiecăruia dintre participanţi", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Potrivit sursei citate, "la Sibiu au ajuns, în ultimul an, zeci de jurnalişti din diverse ţări din Europa, America sau Asia în cadrul infotrip-urilor organizate de Ministerul Turismului".

Municipiul Sibiu este primul oraş din România care, în 2007, a reuşit să deţină titlul de Capitală Culturală Europeană, iar în 2019 este Regiune Gastronomică Europeană.

Sibiul este singurul oraş cu 3 stele Michelin din România, potrivit Primăriei municipiului.

Prin judeţul Sibiu trec două dintre cele mai spectaculoase şosele montane din Europa, Transfăgărăşanul şi Transalpina, turiştii fiind atraşi şi de bisericile fortificate săseşti care se găsesc atât în oraşe, cât şi în mediul rural. 

Comentarii

loading...