Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Se construiește autostradă de centură în sudul Bucureștiului

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC) a autorizat continuarea lucrărilor de construcție pe un tronson din "Autostrada de centură" a Capitalei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.08.2020 - 11:40

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC) a autorizat continuarea lucrărilor de construcție pentru Autostrada de Centură Bucureşti, pe un sector aflat pe raza comunei Vidra (județul Ilfov), situată la sud de București.

"Lucrările proiectate sunt situate în partea de sud a municipiului Bucureşti, pe teritoriul judeţului Ilfov, respectiv unitatea administrativ teritorială a localităţii Vidra. Sectorul care face obiectul prezentei autorizaţii se defăşoară între km 69+000 şi km 70+700", precizează Ministerul Transporturilor.

Potrivit MTIC, valoarea lucrărilor autorizate este de aproape 60 de milioane de lei (59.951.232 lei) fără TVA, aceasta reprezentând valoarea lucrărilor de construcţii şi instalaţii declarată de solicitant, înscrisă în cererea de autorizare.

Comentarii