19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieProgram de salarii în 2018 - Află ce implică și de ce...

Program de salarii în 2018 – Află ce implică și de ce focusul se pune pe Cloud

Tehnologia se schimbă și noi odată cu ea. Ne bucuram de soluții gândite să ne facă viața mai ușoară. Indiferent de domeniul în care activezi, este important să înveți mereu lucruri noi, să te adaptezi schimbării. În felul acesta evoluezi, obții rezultate.

Un software pentru salarii este astăzi pe bază de Cloud, prin urmare îți ofera accesul la informație oriunde te afli, fără a mai fi așadar constrâns de PC-ul de la birou.

Află detalii din rândurile de mai jos.

Flexibilitate
Un program de salarii în anul 2018 oferă flexibilitatea angajatului de a lucra de unde își dorește. Are posibilitatea să lucreze de acasă, fără a se simți deconectat de la informația de care are nevoie în munca sa. Cu alte cuvinte, un program de salarii bazat pe Cloud se accesează de pe orice computer, laptop, tabletă, este necesară doar conexiunea la internet. Persoana introduce un user și o parolă și intră în program.

Economie de bani
Un program de salarii bazat pe Cloud, așa cum îl găsești în anul 2018, implică o oportunitate excelentă de a economisi bani cu investiția în infrastructură, întreținerea unui server, gestionarea unei situații de criză în caz de dezastru.

Un program de salarii îți este furnizat acum la un preț accesibil pe bază de abonament sau credite, astfel încât să plătești exact cât consumi și să fie o soluție la îndemână și pentru companiile mai mici.

Nu există costuri de upgrade, costuri de instalare sau vreun cost ascuns.

Eliminarea mormanelor de hârtii
Cine din departamentul de HR sau din oricare altul nu se ferește de dezordinea de hârtii și dosare? Când datele importante sunt stocate într-un singur loc, este mai mult decât foarte ușor să ai acces instant la informația dorită. Se elimină timpul pe care altfel l-ai fi pierdut căutând documente.

Creșterea productivității angajaților
Atunci când te poți ocupa de task-urile tale chiar și în mișcare, când poți să vezi informația și să îți faci sarcinile, fără a trebui să fii obligatoriu la birou, îți oferă libertate, motivație, iar productivitatea crește.

În plus, a lucra cu o tehnologie nouă, menită să elimine procedurile de rutină, datorită automatizării, înseamnă mai mult timp pentru angajat de a se ocupa de aspecte importante, care să aducă un plus de valoare firmei.

Securitatea datelor
În primul rând, fiecare utilizator căruia i se dă acces în programul de salarii, are anumite drepturi ce sunt setate în prealabil. În felul acesta, nu există posibilitatea ca o persoană al carei rol nu implică lucrul cu anumite informații, să le poată vedea.

În al doliea rând, datele sunt stocate cu ajutorul Cloud-ului (al internetului), prin urmare, dacă un laptop se strică, informația nu se pierde.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă