Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paul Stănescu: Există bani suficienţi pentru plata facturilor care vor veni prin PNDL

Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat sâmbătă, la Deva, la finalul unei întâlniri cu primarii din judeţul Hunedoara, că există suficiente fonduri pentru derularea programelor naţionale de dezvoltare locală.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2018 - 21:09

"I-am asigurat pe colegii mei (...) că Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) va avea întreaga sumă asigurată, asta însemnând 2,750 miliarde lei. Practic, este programul cel mai important care funcţionează la ora asta şi funcţionează foarte bine şi vom avea bani pentru toate programele care le avem în cadrul ministerului pe care eu îl coordonez. (...) Sunt bani suficienţi până la sfârşitul anului ca să plătim toate facturile care vor veni prin PNDL 1 şi 2", a spus Paul Stănescu, citează Agerpres.

El a mai arătat că pentru aproape jumătate din cele 6.581 de contracte încheiate prin PNDL 2 s-a reuşit finalizarea procedurilor de achiziţii publice.

Vicepremierul Paul Stănescu s-a întâlnit sâmbătă după-amiază, la Deva, cu primarii din judeţul Hunedoara şi conducerile Prefecturii şi Consiliului Judeţean Hunedoara. Potrivit acestuia, discuţiile au vizat derularea programelor guvernamentale PNDL 1 şi PNDL 2, precum şi absorbţia fondurilor europene în cadrul administraţiilor locale şi judeţene prin Programul Operaţional Regional.

La discuţii au mai fost prezenţi ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul Turismului, Bogdan Trif, şi parlamentari din judeţul Hunedoara.

Comentarii

loading...