33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăEconomieParlamentul a început dezbaterile pe Legea bugetului. Urmează votul final

Parlamentul a început dezbaterile pe Legea bugetului. Urmează votul final

În plenul reunit al Parlamentului se desfășoară, marți, ultimele dezbateri asupra proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021, iar peste câteva ore se va desfășura votul final.

Dezbaterile au fost întrerupte, în noaptea de luni spre marţi, la ora 2,00, după ce timp de câteva ore au fost prezentate şi supuse votului amendamentele formulate la bugetul Ministerului Dezvoltării. De altfel, pentru acest buget au fost formulate cele mai multe amendamente, adică peste 2000.

Foarte multe amendamente au fost susţinute în plen.

Luni seară, senatorii şi deputaţii au votat pe articole proiectul Legii bugetului pe anul 2021, fără însă a fi acceptat niciun amendament la cele 57 de articole ale proiectului de lege. Drept urmare, toate articolele au fost aprobate în forma elaborată de Guvernul Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă