22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăEconomieOrban cere investiții în zona Dunării, pentru a stimula transportul și turismul

Orban cere investiții în zona Dunării, pentru a stimula transportul și turismul

Preşedintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, recomandă dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre, pentru a asigura navigabilitatea fluviului și a dezvolta transportul și turismul.

„Am discutat despre un proiect important care nu este suficient de mult în atenţia publică şi anume proiectul de finanţare a lucrărilor de asigurare a navigabilităţii Dunării. Dunărea este o axă de transport vitală a Europei, o axă de transport fluvial care poate să asigure un potenţial de dezvoltare semnificativ pentru judeţele dunărene şi să devină un factor de creştere a interesului pentru investiţii în sudul României în toate judeţele dunărene”, a declarat, sâmbătă, Ludovic Orban, la Drobeta-Turnu Severin.

Preşedintele PNL și al Camerei Deputaților s-a aflat, sâmbătă, în vizită în județul Mehedinți.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă