Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Toate șantierele sunt deschise, 16.300 de muncitori

Ministrul Lucian Bode a declarat, duminică seară, că pe șantierele din România s-a lucrat pe toată perioada stării de urgență și se va lucra în continuare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2020 - 22:57

Ministrul Lucian Bode a declarat că, în luna martie 2020, la începerea stării de urgență, pe șantierele din România lucrau 16.300 de muncitori, care și-au continuat activitatea și o vor continua și în următoarele săptămâni.

Câteva asemenea șantiere sunt cele de la autostrăzi și de la metrou, a precizat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În perioada următoare, una dintre autostrăzile pentru care se vor semna noi contracte este A1, a declarat ministrul Lucian Bode.

Pe de altă parte, se știe că, în luna iunie, ar urma să înceapă circulația pe tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate.

Comentarii