23.1 C
București
vineri, 2 iunie 2023
AcasăEconomieMinistrul Transporturilor, Lucian Bode: Toate șantierele sunt deschise, 16.300 de muncitori

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Toate șantierele sunt deschise, 16.300 de muncitori

Ministrul Lucian Bode a declarat că, în luna martie 2020, la începerea stării de urgență, pe șantierele din România lucrau 16.300 de muncitori, care și-au continuat activitatea și o vor continua și în următoarele săptămâni.

Câteva asemenea șantiere sunt cele de la autostrăzi și de la metrou, a precizat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În perioada următoare, una dintre autostrăzile pentru care se vor semna noi contracte este A1, a declarat ministrul Lucian Bode.

Pe de altă parte, se știe că, în luna iunie, ar urma să înceapă circulația pe tronsonul de metrou Drumul Taberei – Universitate.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ligia Deca: „Dacă nu ne întoarcem în clase săptămâna viitoare, va trebui să ne gândim la prelungirea perioadei de cursuri și a examenelor naționale”

Ministrul Educației a spus, vineri, că examenele naţionale îşi păstrează calendarul, în condiţiile în care cadrele didactice se întorc de săptămâna viitoare în sălile...

Rezervele valutare ale BNR au scăzut. Câți bani are România în conturile din străinătate

Rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 53,082 miliarde de euro, la 31 mai 2023, în scădere cu 0,49%,...

Șah: Dommaraju Gukesh l-a învins pe Magnus Carlsen în ziua în care a împlinit 17 ani

În ziua în care a împlinit 17 ani, tânărul star indian al șahului l-a învins pe Magnus Carlsen în proba de blitz înaintea turneului...
Ultima oră
Pe aceeași temă