Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ludovic Orban: Vom aloca resurse impresionante în infrastructură

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, la Braşov, că Guvernul va aloca resurse impresionante “cum nu au fost alocate niciodată în ultimii 30 de ani” pentru modernizarea infrastructurii, informează News.ro.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

19.06.2020 - 12:32

Orban a declarat la Braşov că prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură.

“În următoarea perioadă, dacă vrem să ne modernizăm, dacă vrem să creştem standardul de viaţă pentru fiecare român, dacă vrem să asigurăm chiar şi unirea tuturor provinciilor istorice, să asigurăm perspective de dezvoltare pentru toate regiunile din România, prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură, iar în ceea ce ne priveşte pe noi, vom aloca resurse impresionante cum nu au fost alocate niciodată în ultimii 30 de ani în modernizarea infrastructurii”, a afirmat premierul.

El a mai spus că autostrada Comarnic – Predeal ar fi trebuit să fie gata de mult.

“Comarnic – Braşov trebuie să se facă de mult. Când am plecat de la ministerul Transporturilor în 2008 am lăsat licitaţia pentru realizarea contractului de parteneriat public-privat cu finalizarea primei faze de preselecţie, urmând să se facă selecţia dintre consorţiile care se calificaseră pentru faza finală.

Din 2008 până astăzi singurul tronson de autostradă de pe tronsonul Comarnic – Braşov este cel pe care stăm noi, de 6,3 kilometri care va fi în curând gata (n.r. tronsonul dintre Cristian şi Predeal)”, a afirmat Orban.

La ora 12.00, premierul va face o izită la amplasamentul Aeroportului internaţional Braşov-Ghimbav.

Comentarii