Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În pandemie au fost salvate locuri de muncă și companii, susține președintele Iohannis

Președintele Iohannis a declarat, marți, că în România, în urma eforturilor Guvernului și ale șefului statului, "în pandemie au fost salvate locuri de muncă și companii".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2020 - 17:21

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că el personal s-a implicat, alături de Guvernul Orban, în lansarea de măsuri care să contracareze efecteze pandemiei și ale actualei crize economice.

Drept urmare, "în pandemie au fost salvate locuri de muncă și companii", a susținut șeful statului.

"Economia noastră trebuie să funcționeze în parametri cât mai buni, însă în condiții de securitate pentru noi toți", a subliniat președintele Iohannis.

Șeful statului a făcut aceste declarații marți, la Timișoara, cu prilejul unei vizite la o fabrică de anvelope.

Comentarii