Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Guvernul României

Gazoductul Iași - Chișinău a fost finalizat

Conducta Iași - Chișinău, prin care România va livra gaz spre Republica Moldova, este finalizată, a anunțat premierul Republicii Moldova, Ion Chicu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.07.2020 - 16:48

„Gazoductul Iași-Chișinău va fi funcțional începând cu 31 iulie, așa ne-au asigurat colegii din România. Deci, tehnic el deja va funcționa", a anunțat șeful Guvernului de la Chișinău, premierul Ion Chicu, la postul Europa Liberă.

În funcție de evoluția pandemiei din România și din Republica Moldova, se ia în calcul și posibilitatea ca această magistrală de gaze să fie inaugurată într-o ceremonie la care să participe ambii premieri - Ludovic Orban și Ion Chicu.

Proiectul acestui gazoduct a fost început la data de 27 august 2013, cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova.

Comentarii