15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuYANA - o trupa de viitor

YANA – o trupa de viitor

Au cantat la Callatis. Sunt trei fete frumoase, talentate si deloc inhibate. Trupa YANA, formata din Catalina Zanfir, Aura Pohota si Sabina Gherescu, face parte din brandul „K1 United Media Artists” si a debutat la Festivalul de la Mangalia anul acesta. Este o creatie 100% originala, care va aborda in repertoriu doar teme de inspiratie populara si numai in partituri orchestrale. Abordand aceasta noua formula de exprimare, s-a simtit nevoia si de afisare a unui nou look, ceva nefortat, proaspat, energic, plin de atitudine, dar care sa nu puna in umbra in nici un caz cantecul si vocile.
De curand, fetele au terminat filmarile la primul clip in aceasta formula numita YANA. Cantecul ales este „And I say”, cu muzica semnata Daniel Alexandrescu, iar versurile Mircea X-mann Presel. Melodia beneficiaza si de o versiune romaneasca – „Tot ce vreau”, asa incat vor putea fi vazute doua variante de clip, una in engleza, alta in romana.
Cine sunt membrele trupei YANA?!
Catalina Zanfir – o veche cunostinta a scenei romanesti, cu o experienta de aproape 10 ani, care de-a lungul timpului a trecut de la pop – „Double D” -, la r'n'b – „Babykat” – la stilul latino – „D'pR”, proiecte ce s-au transformat in succese si albume.
Sabina Gherescu a facut parte din trupa HORA, fiind cea mai veche componenta a acesteia. Seamana izbitor de bine cu actrita Catherine Zeta Jones.
Aura Pohota este „novice” intr-o experienta de genul acesta, in sensul ca nu a mai cantat intr-o trupa consacrata, dar cu o voce deosebit de bine lucrata, puternica si bine definita care se potriveste din toate punctele de vedere cu proiectul actual.
Aceasta este formula trupei YANA, de care sigur vom mai auzi. O stire de ultima ora ne spune ca YANA va participa la Festivalul Mamaia. Varianta cantecului „And I say” in limba romana, „Tot ce vreau”, a fost aleasa pentru sectiunea de creatie in acest concurs national. Ce viitor va avea noua trupa vom vedea. YANA promite cantece frumoase, asa cum sunt si fetele.

Cele mai citite

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă