34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024

„X da X ba”

Regizorul acestei noi productii IMPACT este Dragos Buliga, cu care trupa a mai colaborat si in cadrul altor proiecte. Actiunea videoclipului se petrece intr-un decor de sectie de politie (cu zona de detentie) pe genul celor din SUA (decor special adaptat acestui videoclip), intr-o atmosfera de film politist din anii '70. Rares joaca rolul unui ofiter american, in timp ce Cristina este o diva care „a calcat stramb” si a fost arestata. Colegului sau de trupa ii va reveni placuta misiune sa o investigheze. Ea incearca sa-l seduca pe Rares, pentru a scapa fara plata unei cautiuni.
In partea a doua a videoclipului atmosfera se schimba, devenind mai degraba una aferenta unui party disco. Toti cei aflati (din diverse motive) in sectie se distreaza. Au disparut diferentele dintre politisti si arestati.
Pe parcursul filmarilor, totul a mers de la sine deoarece participantii (in frunte cu Rares si Cristina) si-au intrat perfect in roluri. Asta s-a intamplat in mare parte datorita faptului ca au fost incantati de costume si de decoruri, care li s-au potrivit ca o manusa. Iar ceea ce se anunta a fi o filmare banala de videoclip s-a transformat intr-o distractie pe cinste.
„X da X ba” este primul extras pe single de pe urmatorul album al trupei, care va fi lansat in curand, spre bucuria celor carora le-a lipsit muzica optimista a trupei IMPACT. Pregatindu-se pentru lansarea noului material discografic (intitulat „Happy” datorita tonului pozitiv abordat si de aceasta data), Rares si Cristina participa si la concertele din cadrul turneului Timisoreana, derulate in orasele importante din tara. Prilej de a se intalni cu fanii care nu i-au uitat, drept dovada „X da X ba” fiind in Romanian Top 100 in aceasta saptamana pe locul 25, in continua si rapida urcare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă