25.3 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuWhitney Houston, în pragul falimentului

Whitney Houston, în pragul falimentului

Cântăreaţa Whitney Houston se confruntă cu falimentul, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi, în prezent, este susţinută financiar de casa ei de discuri, din partea căreia a primit un cec în avans pentru următorul album.

O sursă a declarat pentru RadarOnline că artista este „săracă lipită pământului”. „Averea lui Whitney este terminată. Celebrităţi din industria muzicală o susţin, iar casa de discuri cu care a semnat i-a dat un cec în avans, pentru viitorul album, care nu se ştie când va apărea… ar putea să rămână chiar fără casă. Este săracă lipită pământului”, a declarat aceeaşi sursă, informează femalefirst.co.uk, citata de Mediafax.

Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri. Însă unele dintre concertele sale incluse în acest turneu de revenire, desfăşurat în 2010, au lăsat mult de dorit.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa „I Will Always Love You”, lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă