4.4 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Marius Moga urcă pe scenă în ultima semifinală „Românii au talent”....

VIDEO. Marius Moga urcă pe scenă în ultima semifinală „Românii au talent”. Ce surpriză a pregătit artistul

Antrenorul de la emisiunea de divertisment „Vocea României”, Marius Moga, va urca, vineri, pe scena „Românii au talent”, în ultima semifinală a show-ului. Artistul va cânta live cea mai nouă melodie a sa, „Suntem păsări călătoare”, împreună cu Achi. Moga a filmat de curând și un videoclip pentru această piesă.

„Suntem păsări călătoare este o melodie specială și mă bucur nespus să o pot cânta pe scena de la Românii au talent, alături de Achi, un tânăr foarte talentat. Este o piesă cu un mesaj profund și îmi doresc să ajungă la inimile celor de acasă”, a spus Marius Moga.

Concurenţii care vor intra, vineri, în finala „Românii au talent” se vor lupta pentru marele premiu, de 120.000 de euro, cu Viorel Scînteie, trupa Concertino, magicianul Robert TudorIon Barbu, micuța interpretă de muzică populară Nicoleta Iancu, dansatorii Oana Zara și Alexandru Bordea, Bianca Coștiug, Alexandru Moraru și trupa The Beat.

Citeşte şi: Românii au talent 2015: Cu ce moment a impresionat în semifinală concurentul preferat al Mihaelei Rădulescu

Cele mai citite

Ce facem cu Transnistria?

Ce a vrut să spună Serghei Lavrov, când a declarat că guvernul de la Chișinău o ia pe urma celui de la Kiev? Prezent...

Stenograme incendiare. PNL pune în cârca PSD legiferarea traseismului

Ședință incendiară, duminică, la PNL. Dacă în ceea ce privește data la care vor avea loc alegerile prezidențiale, liberalii au fost de acord...

Nu are echipă nici în liga a II-a, dar îşi trage stadion de 100 de milioane de euro!

Deşi Oradea nu are nicio echipă de fotbal care activează în primele două ligi, primarul urbei, Florin Birta, a anunţat că municipalitatea va...
Ultima oră
Pe aceeași temă