10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Internauții au creat un trailer HORORR pentru serialul Friends

VIDEO. Internauții au creat un trailer HORORR pentru serialul Friends

Un trailer horror al serialului de comedie Friends, creat de WorldWideInterweb, a ajuns viral pe relele de socializare. Internauții au selectat mai multe secvențe din serial și le-au montat pentru a realiza trailerul horror în alb-negru, intitulat ”Dead Friends” (Prieteni morți). 

În noul trailer Monica, interpretată de Courtney Cox, recunoaște că ”a făcut ceva incredibil în această noapte”, în timp ce Ross, jucat de David Schwimmer, este confruntat de șeful său în legătură cu ieșirile sale violente din ultimul timp. 

Într-o altă scenă îl vedem pe Joey, care a prins viață prin actorul Matt Leblanc, în timp ce se ascunde sub plapumă de teamă, iar personajul interpretat de Jennifer Aniston, Rachel, primește o veste foarte proastă la telefon. 

Cei care au urmărit acest serial vor recunoaște scenele din trailer și nu vor avea altă alternativă decât să recunoască faptul că în alb negru, scoase din context și cu un anumit tip de muzică, pentru necunoscători, ”Dead Friends” ar putea fi un film real. 

Sursa: Youtube/ Beverley Loria

Friends este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York: Rachel Green, Monica Geller, Ross Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay și Chandler Bing. 

Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Totodată, Friends a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de astăzi, fiind redifuzat în întreaga lume.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă