25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO: Britney Spears lansează al nouălea album din carieră

VIDEO: Britney Spears lansează al nouălea album din carieră

 

ântăreața americană Britney Spears a anunțat că își va lansa cel de-al nouălea album, „Glory”, pe 26 august, și a promis fanilor că acesta va marca „începutul unei noi ere”, informează AFP, citat de Agerpres.

Noul meu album este începutul unei noi ere”, a postat miercuri peTwitter cântăreața în vârstă de 34 de ani, care luna trecută a lansat primul său extras „Make Me”, o piesă cu accente de „tropical house”, în colaborare cu rapperul G-Eazy. 

Precedentul său album din 2013, „Britney Jean”, păstra nota personală pop a cântăreței. Este albumul care s-a vândut cel mai prost de la ascensiunea meteorică a lui Britney Spears în anii 1990, cunoscută pentru hiturile sale „…Baby One More Time” și „Oops! … I Did It Again”.

Viața privată a cântăreței, despărțirea de Justin Timberlake sau imaginile în care era văzută conducând mașina cu bebelușul său de cinci luni pe genunchi au copleșit-o pe Britney Spears. Diva pop a reușit totuși să-și regăsească echilibrul din 2013, cu un spectacol permanent pe care îl prezintă în Las Vegas.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă