21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO: Actrița Laura Cosoi a refuzat să joace în filmul „Selfie 2”....

VIDEO: Actrița Laura Cosoi a refuzat să joace în filmul „Selfie 2”. Care este motivul

Actrița Laura Cosoi a anunțat că nu va juca în filmul Selfie 2” deoarece programul filmărilor se suprapune cu alte proiecte profesionale.

Da, recunosc că am fost solicitată să joc în film, am acceptat inițial, dar când am văzut programul de filmări acesta se suprapunea cu alte proiecte și din păcate nu voi mai apărea”, a dezvăluit Laura Cosoi în exclusivitate pentru România Liberă.

„Selfie 2: Cum să te măriți în 3 zile” este continuarea celui mai de succes film românesc Selfie” din ultimii ani. În producția "Selfie 2" vor juca actori precum: Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali, Alex Călin și Răzvan Vasilescu. 

Filmul Selfie” a primit recent premiul Publicului la Festivalul de Film Românesc Gopo pentru cea mai populară peliculă autohtonă. Producția a reușit să strângă în cinema peste 100.000 de spectatori.

Cele mai citite

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

Consiliul de Securitate ONU se reunește de urgență după bombardamentul israelian de la Rafah

Consiliul de Securitate al ONU va avea o reuniune de urgență, în ziua de 28 mai 2024, în care va discuta atacul aerian executat...

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă