30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVedetele de la Hollywood dezvăluie regretele din tinerețe

Vedetele de la Hollywood dezvăluie regretele din tinerețe

Angelina Jolie, Julia Roberts şi Jodie Foster se numără printre vedetele care au dezvăluit pentru publicaţia People ce regrete au din perioada tinereții, relatează Mediafax.

Editorii publicaţiei americane People le-au cerut mai multor celebrităţi să se gândească la trecutul lor şi să publice în numărul aniversar, din octombrie, al revistei sfaturile pe care ar fi vrut să le primească în tinereţe. Astfel, vedetele au vorbit despre dragoste şi susţinere.

Angelina Jolie a declarat că "nu ar schimba nimic" din trecutul ei, dar s-ar fi încurajat să călătorească mai mult în tinereţe.

"Probabil că mi-aş spune să mă bucur de libertate cât de mult pot, înaintea ca aceasta să dispară. Aş spune să mă bucur de plimbări în parc, excursii şi călătorii şi viaţă, lucruri pe care le-am făcut, dar mi-ar fi plăcut să le fac mai mult, înainte de a deveni mai dificil să fac asta", a declarat Jolie.

"Nu te poţi pregăti niciodată pentru viitor, pentru că este vorba de toate lucrurile acelea care adunate fac din tine omul care eşti. Trebuie să laşi varianta ta tânără să simtă frica de lucruri şi să abordeze situaţiile direct. Să facă alegeri curajoase şi greşeli, iar toate lucrurile acestea te definesc ca om mai târziu", a spus Angelina Jolie.

La rândul său, Julia Roberts s-ar fi încurajat să fie "fericită că are părul ondulat natural" şi să "preţuiască fiecare moment petrecut" cu tatăl său.

Jennifer Lopez a scris: "Stai cu picioarele pe pământ, nu uita cine eşti şi iubeşte-te".

Actriţa Halle Berry a spus că îşi doreşte să fi fost mai relaxată în tinereţe. "Totul se întâmplă cu un scop, şi bune, şi rele. Totul pentru o dezvoltare personală mai bună. Nu m-aş mai îngrijora pentru momentele de nefericire, sunt parte a evoluţiei oricărei persoane", a spus Berry.

Jodie Foster regretă că nu a lucrat mai mult în spatele camerei de filmat. "Îmi doresc să fi regizat mai mult când aveam 30 de ani", a spus actriţa americană.

Jennifer Aniston, Cate Blanchett, Sharon Stone, Matthew McConaughey, rockerul Adam Levine şi cântăreaţa Kelly Clarkson şi-au publicat, de asemenea, sfaturile în paginile ediţiei aniversare a revistei People.

Cântăreaţa Taylor Swift a recunoscut că îşi doreşte să fi râs mai mult în adolescenţă. "Trebuie să râzi mai mult când eşti umilită, când eşti respinsă. La un anumit moment, trebuie să poţi face dintr-o experienţă negativă o glumă bună de spus la masă cu prietenii", a spus artista americană.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă