37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuUn actor, fost prezentator la MTV, s-a SINUCIS

Un actor, fost prezentator la MTV, s-a SINUCIS

Fost prezentator al postului de televiziune MTV, actorul și modelul Sam Sarpong a murit după ce a sărit de pe un pod din suburbiile Los Angeles-ului. Poliția a încercat timp de mai multe ore să îl descurajeze, au indicat joi autoritățile locale, scrie AFP, citată de Agerpres. 

Luni, „un bărbat de 40 ani cu domiciliul în Pasadena”, un satelit al Los Angeles-ului (vestul SUA), s-a sinucis sărind „de pe podul din Strada Colorado”, a indicat William Boyer, purtătorul de cuvânt al primăriei din Pasadena.

Potrivit acestuia, poliția și serviciile de urgență „au negociat timp de șapte ore”, cu ajutorul membrilor familiei sale sosiți la fața locului, încercând să-l convingă să nu comită acest gest disperat.

Un martor a alertat autoritățile atunci când l-a văzut pe Sarpong, fost model Tommy Hilfiger și Dolce&Gabbana, în picioare pe structura podului.

Sam Sarpong a prezentat emisiunea MTV „Yo Momma” și a jucat în seriile „Bones” și „24”. În prezent, actorul filma „American Crime Story”, o serie cu Selma Blair și Connie Britton, în rolul celor mai faimoși criminali din istorie.

Cele mai citite

Echipament moto BMW: ghidul complet pentru siguranță și confort pe două roți

Siguranța și confortul sunt priorități fundamentale pentru orice motociclist pasionat. Fie că ești un începător entuziast, fie un rider experimentat, alegerea echipamentului potrivit poate face diferența...
Ultima oră
Pe aceeași temă