5.9 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuUn actor de telenovelă a murit înecat în fluviul unde se realiza...

Un actor de telenovelă a murit înecat în fluviul unde se realiza filmul. Conform scenariului, personajul urma să se înece

Popularul actor de televiziune brazilian Domingos Montagner, 54 de ani, a murit joi înecat în apele fluviului Sao Francisco (nord-estul țării), unde se filma telenovela în care interpreta un personaj, care dispărea în apele acelui fluviu, informează AFP citată de Agerpres.

Foarte cunoscut în Brazilia, Domingos Montagner juca în serialul ‘Velho Chico’, difuzat de unul dintre posturile grupului media Globo și a cărui acțiune se petrece în regiunea din nord-estul țării care este străbătută de acest fluviu.

După ce a filmat o scenă în cursul dimineții și a mâncat, actorul a decis să facă o baie cu partenera sa din serial, Camila Pitanga, dar au au fost surprinși de un curent. Actrița a reușit să se adăpostească sub o stâncă, dar nu l-a putut ține pe Domingos Montagner, care a fost luat de curent și s-a înecat.

Câteva ore mai târziu, echipa de salvare i-a găsit corpul prins sub stânci, la 30 de metri adâncime, potrivit ziarului O Globo. Serialul prezintă lupta pentru putere dintre două familii de latifundiari din anii 1970.

Domingos Montagner îl interpreta pe Santo, personaj care într-un episod dispărea în același fluviu. Dar în scenariu era salvat de un trib indigen. Decesul actorului, tată a trei copii, a suscitat o amplă emoție în Brazilia, unde acest serial este urmărit zilnic de milioane de telespectatori.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Polițiștii au reținut un tânăr drogat care și-a ucis mama. Se va cere arestarea preventivă

Polițiștii au reținut pe termen de 24 de ore un tânăr care și-a ucis mama, la momentul crimei fiind aparent fiind în stare de...

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă