13.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTravolta va glumi, la Oscar, despre gafa sa de anul trecut

Travolta va glumi, la Oscar, despre gafa sa de anul trecut

Actorul american John Travolta a acceptat să participe la gala Oscar 2015 și a anunțat că va glumi pe seama gafei sale de la ediţia din acest an a premiilor Academiei de film americane, când a pronunţat greşit numele cântăreţei Idina Menzel, potrivit contactmusic.com.

John Travolta, în vârstă de 60 de ani, a făcut o gafă în cadrul ediţiei din 2014 a galei premiilor Oscar, când a pronunţat greşit numele cântăreţei Idina Menzel, căreia i-a spus Adele Dazeem. Idina Menzel este interpreta melodiei "Let it go", din filmul de desene animate "Regatul de gheaţă/ Frozen".

Pentru ediţia din 2015 a galei de decernare a premiilor Oscar, Travolta a fost de acord să participe la un moment amuzant, alături de gazda ceremoniei, actorul Neil Patrick Harris, în care cei doi vor face o serie de glume plecând de la pronunţarea greşită a numelui artistei Idina Menzel.

"Neil şi echipa sa vor să facă referire la acel moment în cadrul acestei ediţii a galei, iar John (Ttravolta, n.r.) a fost de acord să participe. Se vorbeşte chiar şi despre implicarea Idinei Menzel. Lui Neil îi plac momentele artistice ce implică dans şi cântece, aşa că nu ar trebui să fiţi surprinşi dacă Neil şi John şi vor face serenade. Travolta trebuie să prezinte un premiu sau un moment artistic în cadrul galei, aşa că îşi va pune la punct pronunţarea numelor artiştilor", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Idina Menzel a declarat anterior că Travolta şi-a cerut scuze după ce i-a pronunţat greşit numele.

Cea de-a 87-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie la Los Angeles, la Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center, şi va fi difuzată în direct de televiziunea ABC.

Cele mai citite

Mic ghid de acces în Parlamentul României te faci politician

Ești nimeni cu dungulițe. Nu te pricepi la nimic concret. Ești incapabil să produci ceva util societății. Dar ai ceva ambiție. Și ai...

Nespusa poveste din viitor a locatarului Palatului imperial

Se face că, printr-o ironie a sorții, fostul guvernator al unei republici vasale Marelui Imperiu, poreclit de comați - Magnus Mutus și de tarabostes...

Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: “Nu mă ascund după perdea!”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct. Anunţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă