16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuToboşarul Iris: Cristi Minculescu ar putea suferi o nouă operaţie

Toboşarul Iris: Cristi Minculescu ar putea suferi o nouă operaţie

Fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, are probleme de sãnãtate şi ar putea suferi o nouã intervenţie chirurgicalã, au declarat, miercuri, toboşarul şi actualul solist al formaţiei.

”Îi doresc foarte multã sãnãtate lui Cristi Minculescu. Ştiu cã trece, din pãcate, iar printr-o perioadã puţin mai delicatã. Am înţeles cã urmeazã o nouã intervenţie chirurgicalã. Mã şi rog pentru el, îi doresc tot binele din lume. Mã bucur cã acum are posibilitatea sã-şi trãiascã visul de a avea şi o carierã solo. A fost visul lui, din câte mi-au povestit ei (ceilalţi membri ai trupei Iris – n.r.)”, a declarat noul solist Iris, Rafael, la Rock FM.

Toboşarul trupei, Nelu Dumitrescu, a spus că următoarea operaţie pe care o va suferi Minculescu va fi la rinichi

”Cred cã el (Cristi Minculescu – n.r.) a spus-o, când a venit pe aici, cã, pe viitor, nu se ştie când, va fi cu rinichii. Nu am spus-o eu, el a spus-o. Nu ştiu, nu ţin legãtura cu el. Sper sã fie bine, sã iasã bine. Dacã are nevoie de transplant la rinichi, cred cã Rodica va fi din nou alãturi de el, sunt sigur de asta”, a declarat la Nelu Dumitrescu.

Cristi Minculescu a suferit mai multe operaţii din 2009 până în prezent, cea mai complicată fiind un transplant de ficat de la soţia sa.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă