30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSinead O'connor nu va mai cânta niciodată piesa ”Nothing Compares 2 U”....

Sinead O’connor nu va mai cânta niciodată piesa ”Nothing Compares 2 U”. Vezi de ce

Interpreta irlandeză Sinead O’connor nu va mai cânta niciodată hitul care a consacrat-o, „Nimic nu se compară cu tine/ Nothing Compares 2 U”, pentru că nu se mai identifică cu melodia, informează site-ul contactmusic.com.

Citește și: Actorul Vin Diesel, tată pentru a treia oară

Pe pagina ei de Facebook, cântăreața a explicat că nu se mai simte bine să cânte piesa muzicală live.

„OK. A venit timpul să încetez să mai cânt <<Nothing Compares 2U>>. Primiul principiu pe care mi l-a format antrenamentul meu în Bel Canto este să nu cânt niciodată o melodie cu care nu mă identific emoțional. După 25 de ani în care am interpretat piesa, am rămas fără orice aș putea folosi ca să mai transmit emoție când o cânt”, a scris O’connor.

Sinead a mai scris că nu își dorește ca publicul să fie dezamăgit de lipsa de emoție care s-ar simți în interpretarea melodiei.

„Dacă aș cânta melodia doar pentru că cere publicul, nu mi-aș face corect meseria, pentru că meseria mea este să transmit emoție. Aș minți. Eu sunt antrenată să fiu sinceră”, a adăugat  O’connor.

Citește și: FOTO. Ce motive invocă vedete americane pentru a nu deveni mame

Artista a spus că, de-a lungul timpului, a mai renunțat și la alte melodii din repertoriul ei muzical.

Sinead O’connor, în vârstă de 48 de ani, și-a început cariera muzicală în anii `80, după ce și-a lansat albumul „Leul și Cobra/ The Lion and the Cobra”.

Însă, interpreta a devenit cunoscută la nivel mondial în anul 1990, cu interpretarea melodiei lui Prince, „Nothing Compares 2 U”.

Sinead a câștigat, în anul 1991, premiul Grammy „Cel mai bun album de muzică alternativă”, pentru „I Do Not Want What I Haven’t Got”.

Cele mai citite

Visul Î.P.S. Ciolacu – Academia Catavencu

Î.P.S. Marcel Ciolacu… Nu, nu a trecut la cele bisericești. Î.P.S. înseamnă Întâiul Președinte Simigiu. Așadar, Î.P.S. Marcel Ciolacu a avut un vis....

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Eroul de la Năstasia

Dragul nostru Ilie Năstase, cunoscut mai ales pentru câteva voleuri luate de la poliție fiind prins băut la volan, dar și pentru schimbarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă