25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuScrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă...

Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: „Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa”

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a făcut publică scrisoarea de adio pe care cântăreaţa a lăsat-o familiei.  Acesta a povestit la Pro TV că a găsit scrisoarea Mădălinei la câtva timp după sinuciderea acesteia, în noptiera artistei, printre alte hârtii, scrie Mediafax.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să opresc aici viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi mă iubiţi. Mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa. Aşa gândesc eu, aşa trebuie”, a scris Mădălina Manole în testamentul său sentimetal.

Mircea a ma spus că toate cele trei tentative de sinucidere ale Mădălinei, inclusiv ziua în care şi-a luat viaţa, au avut loc miercurea.

La emisiune a participat şi expertul în grafologie Lucian Petrică, care a declarat că scrisul este clar al unei persoane care a decis să îşi ia viaţa. „Există laboratoare suficient de bine echipate în România care pot să lămurească fără niciun fel de dubiu apartenenţa scrisorii”, a declarat grafologul.

Mircea a declarat că nu îi pare rău că a făcut publică scrisoarea de adio a cântăreţei. „Sper din tot sufletul să îşi dea seama şi oamenii ăştia, părinţii Magdei, şi de veridicitatea scrisorii şi de multe alte lucruri”, a spus el.

Întrebat dacă îi mai consideră pe părinţii Mădălinei şi părinţii lui, Petru a declarat că nu îi mai poate considera părinţi, după toate minciunile pe care le-a auzit, însă aceştia vor rămâne bunicii copilului său.

Petru Mircea a declarat, luni, în emisiunea Happy Hour, că a ales să dea publicităţii ultimele cuvinte ale soţiei sale ca urmare a acuzaţiilor care i-au fost aduse săptămâna trecută şi a jignirilor la adresa sa, a familiei şi a soţiei sale.

Magdalena Mircea – cunoscută publicului drept Mădălina Manole – s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă