16.7 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuScrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă...

Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: “Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa”

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a făcut publică scrisoarea de adio pe care cântăreaţa a lăsat-o familiei.  Acesta a povestit la Pro TV că a găsit scrisoarea Mădălinei la câtva timp după sinuciderea acesteia, în noptiera artistei, printre alte hârtii, scrie Mediafax.

“Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să opresc aici viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi mă iubiţi. Mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa. Aşa gândesc eu, aşa trebuie”, a scris Mădălina Manole în testamentul său sentimetal.

Mircea a ma spus că toate cele trei tentative de sinucidere ale Mădălinei, inclusiv ziua în care şi-a luat viaţa, au avut loc miercurea.

La emisiune a participat şi expertul în grafologie Lucian Petrică, care a declarat că scrisul este clar al unei persoane care a decis să îşi ia viaţa. “Există laboratoare suficient de bine echipate în România care pot să lămurească fără niciun fel de dubiu apartenenţa scrisorii”, a declarat grafologul.

Mircea a declarat că nu îi pare rău că a făcut publică scrisoarea de adio a cântăreţei. “Sper din tot sufletul să îşi dea seama şi oamenii ăştia, părinţii Magdei, şi de veridicitatea scrisorii şi de multe alte lucruri”, a spus el.

Întrebat dacă îi mai consideră pe părinţii Mădălinei şi părinţii lui, Petru a declarat că nu îi mai poate considera părinţi, după toate minciunile pe care le-a auzit, însă aceştia vor rămâne bunicii copilului său.

Petru Mircea a declarat, luni, în emisiunea Happy Hour, că a ales să dea publicităţii ultimele cuvinte ale soţiei sale ca urmare a acuzaţiilor care i-au fost aduse săptămâna trecută şi a jignirilor la adresa sa, a familiei şi a soţiei sale.

Magdalena Mircea – cunoscută publicului drept Mădălina Manole – s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Cele mai citite

Nepoata lui Sorin Oprescu a ajuns secretar de stat în  Ministerul de Externe 

La sfârșitul acestei săptămâni, premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Iulian Fota din funcția de secretar de stat de la Ministerul Afacerilor Externe,...

Numărul bugetarilor a crescut cu peste 13.500 anul trecut, ajungând la aproape 1,3 milioane de angajați

Numărul bugetarilor din România a crescut, anul trecut, cu peste 13.500 de posturi, ajungând la aproape 1,3 milioane de persoane. Majoritatea erau angajaţi în...

Veniturile salariale întârziate și acuzații grave de corupție

Angajații Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) sunt în revoltă în această lună, după ce veniturile salariale nu au fost acordate la timp,...
Ultima oră
Pe aceeași temă