27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRomancutzele promoveaza valorile traditionale

Romancutzele promoveaza valorile traditionale

Frumoase, talentate, deosebit de sexy, Romancutzele vin tocmai din Iasi, unde se vorbeste „dulcili grai moldovinesc”, insa de cand au semnat un contract cu RBA Management si au concerte in toata tara ele se regasesc cate putin in fiecare zona a Romaniei.
Romancutzele canta muzica etno. Este genul care le reprezinta si care le place foarte mult. Prin muzica lor incearca, si de cele mai multe ori chiar reusesc, sa readuca in prim-plan atat valorile traditionale romanesti, cat si voia buna caracteristica romanilor.
De unde vine numele lor?
Romancutzele au fost botezate cu acest nume de catre managerul lor, Radu Baron. „El a considerat ca ni se potriveste perfect acest nume si am ales sa se scrie cu "tz" pentru a combina traditionalul cu elementele moderne, asa cum este si muzica noastra.”
Si pentru ca sunt extrem de ocupate si au pus deocamdata cariera pe primul plan, cele doua fete nu prea mai au timp pentru o viata mondena. „Dat fiind faptul ca nu ne ramane prea mult timp liber, incercam sa imbinam utilul cu placutul, asa ca aproape de fiecare data cand avem concerte sau plecam in turnee dupa spectacol gasim un club unde sa ne putem distra si relaxa. Este adevarat ca atunci cand plecam in turnee este putin mai greu pentru ca atunci chiar trebuie sa ne odihnim, caci s-a intamplat sa avem si cate doua concerte pe zi si nu prea iti mai arde de petreceri si cluburi. Insa atunci alegem alte variante de a ne relaxa: mergem de obicei la sauna si apoi ne retragem in camerele de hotel si stam „la povesti” pana adormim”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă