10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRobin Gibb, bolnav de pneumonie. Viaţa sa este în pericol

Robin Gibb, bolnav de pneumonie. Viaţa sa este în pericol

Potrivit presei britanice, starea artistului în vârstă de 62 de ani este atât de gravă, încât fratele său Barry, în vârstă de 65 de ani, a venit din statul Tennessee pentru a-i fi alături, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

“Se tem că va fi pentru ultima oară când îl vor vedea pe Robin. Ameliorarea stării lui de sănătate şi hotărârea sa au fost remarcabile, dar acum lucrurile s-au înrăutăţit. Organismul său a suferit o lovitură cumplită. Medicii se tem pentru starea lui, dar el este hotărât să continue lupta”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Muzicianul britanic a fost diagnosticat cu cancer în aprilie 2011, după ce a fost internat din cauza unor dureri abdominale. În martie, fiul său, Robin-John, a dezvăluit presei faptul că boala tatălui său a dispărut complet, graţie chimioterapiei.

Citeste si Robin Gibb, despre lupta sa cu cancerul: “Sunt în remisie!”

Robin Gibb a fost internat pentru câteva zile şi în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamaţie a colonului.

Cântăreţul – care este vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive – suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

În 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry, acum în vârstă de 65 de ani.

Cele mai citite

Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: “Nu mă ascund după perdea!”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct. Anunţul...

Sună alarmele în România. Este doar un exercițiu

Instalațiile de alarmă sonoră vor fi puse în funcțiune, timp de o oră, pe întregul teritoriu al României, în ziua de miercuri, 28 februarie...

Parlamentul European aprobă pedepse de până la zece ani de închisoare pentru infracțiuni de mediu

Parlamentul European a aprobat înăsprirea pedepselor pentru infracțiuni de mediu, care pot ajunge, de acum înainte, până la zece ani de închisoare. Eurodeputații au aprobat...
Ultima oră
Pe aceeași temă