19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRihanna va fi UCISĂ în ultima serie a fimului Bates Motel

Rihanna va fi UCISĂ în ultima serie a fimului Bates Motel

Producătorii seriei de televiziune „Bates Motel”, realizată ca un prequel la celebrul film „Psycho” de Alfred Hitchcock, au anunţat vineri, de la Festivalul Comic-Con, din San Diego (California), că solista pop Rihanna va juca în cea de-a cincea şi ultima serie a acestei producţii de televiziune, conform AFP citată de Agerpres.

Rihanna va juca rolul lui Marion Crane, personaj interpretat de Janet Leigh în filmul „Psycho” conform anunţului făcut cu ocazia Comic-Con, festivalul californian dedicat benzilor desenate, jocurilor video, serialelor şi filmelor SF şi Fantasy. 

Acţiunea serialului se derulează înainte de cea a filmului clasic din 1960, regizat de Hitchcock, în care Norman Bates, proprietarul unui motel retras, interpretat de Anthony Perkins, o ucide cu un cuţit pe Marion Crane în scena duşului – una dintre cele mai celebre scene din istoria cinematografiei. 

„Ne-am dorit să punem acest rol legendar într-o lumină contemporană şi să îl redefinim”, au precizat producătorii Carlton Cuse şi Kerry Ehrin. „Am aflat că Rihanna iubeşte acest serial iar noi suntem fanii ei, aşa că a fost o întâlnire perfectă între creativitate şi destin”, au adăugat ei. 

Rihanna, 28 ani, nu se află la debutul de actriţă. Ea a jucat în 2012 în producţia „Battleships” şi a primit unul dintre rolurile importante din ultima producţie a lui Luc Besson, „Valerian and the City of a Thousand Planets”, care va fi lansată în 2017. Rolul din „Bates Motel” va reprezenta însă debutul Rihannei în lumea serialelor de televiziune.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă