26.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRapperul Nelly a fost arestat. Ce a descoperit poliția în autocarul său

Rapperul Nelly a fost arestat. Ce a descoperit poliția în autocarul său

Rapperul Nelly a fost arestat, sâmbătă, pentru posesie de droguri. Un autocar în care se afla rapperul a fost oprit sâmbătă dimineaţa pe o autostradă din statul american Tennessee, moment în care un poliţist a simţit miros de marijuana venind dinspre automobil, scrie Mediafax.

În urma efectuării unui control, în autocar au fost descoperite atât metamfetamină, cât şi o cantitate mică de marijuana şi dispozitive specifice consumului de droguri. În plus, în autocar au fost descoperite mai multe pistoale.

Astfel, Nelly a fost pus sub acuzare pentru posesie de droguri, posesie de marijuana şi posesie de dispozitive specifice consumului de substanţe interzise.

În acest caz a fost arestat şi un alt bărbat care se afla în acelaşi autocar cu rapperul.

Şi în anul 2012, autocarul cu care rapperul Nelly se deplasa în turneu prin Statele Unite ale Americii a fost supus unui control de rutină, în urma căruia poliţiştii au descoperit că la bordul acestuia se aflau mai multe tipuri de droguri. Atunci, rapperul a fost reţinut, dar a fost eliberat deoarece unul dintre membrii echipei sale a luat asupra sa toată responsabilitatea.

Cornell Haynes Junior, în vârstă de 40 de ani şi cunoscut sub numele de scenă Nelly, este un rapper din St. Louis, Missouri, care a avut succes începând cu anul 2000, când a semnat un contract cu Universal Records. A apărut alături de grupul St. Lunatics încă din 1996. Este unul dintre cel mai bine vânduţi rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute. A fost de trei ori pe locul I în topurile din Marea Britanie (patru incluzând contribuţia sa pe piesa lui Notorious B.I.G. "Nasty Girl"), a avut trei single-uri pe locul I în topul U.S. Billboard Hot 100 şi a câştigat trei premii Grammy.

Cele mai citite

VIDEO. Messi, pe val înainte de Copa America. Argentinianul a reușit dubla într-un amica cu Guatemala

"Magicianul" Leo Messi, de neoprit înainte de Copa America. Starul din MLS a înscris două goluri pentru Argentina în ultimul meci de pregătire pentru...

Modificări de trasee, pentru mai multe linii ale STB, mâine

Cu ocazia organizării evenimentului sportiv „YOLO JERSEY”, duminică, 16.06.2024, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Mircea Vodă – pe tronsonul cuprins ȋntre Pasajul Mărăşeşti şi...

BECC Costinești cere anularea alegerilor

Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală (BECC) nr.29 Costineşti a stabilit, seara trecută, că este necesară anularea scrutinului electoral la alegerile pentru administraţia publică locală...
Ultima oră
Pe aceeași temă