7.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRapperul Ludacris s-a logodit de Crăciun

Rapperul Ludacris s-a logodit de Crăciun

Rapperul american Ludacris a anunţat că s-a logodit cu iubita sa, Eudoxie Mbouguiengue, pe care a cerut-o în căsătorie după vacanţa de Crăciun, relatează Mediafax.

Muzicianul, în vârstă de 37 de ani, a publicat vineri pe contul său de Instagram un mesaj în care şi-a anunţat logodna cu iubita sa, cu care are o relaţie din 2009. Cei doi se aflau în acel moment la bordul unui avion privat, cu care reveneau la Los Angeles după vacanţa de Crăciun, informeazăcontactmusic.com.

Ludacris a publicat şi câteva fotografii pe Instagram, care o prezintă pe iubita sa, surprinsă şi bucuroasă, în momentul în care a fost cerută în căsătorie, ca şi mesajul folosit de rapper cu această ocazie – "Euxodie, vrei să te căsătoreşti cu mine?" – scris pe o plăcuţă de marmură.

Fotografiile sunt însoţite de un alt mesaj, în care Ludacris a dezvăluit răspunsul logodnicei sale: "Nu a spus: «Da!». A spus: «La dracu', da!»".

Rapperul Ludacris, al cărui nume real este Christopher Brian Bridges, are două fiice – Karma, în vârstă de 13 ani, şi Cai Bella, în vârstă de un an – din două relaţii anterioare.

Ludacris este un rapper, antreprenor şi actor american. Alături de colegii săi de generaţie din Atlanta, rapperul Big Boi şi Andre 3000 din grupul OutKast, Ludacris este unul dintre cei mai influenţi rapperi din curentul Dirty South care au avut succes pe plan internaţional la începutul anilor 2000. A fost recompensat de-a lungul carierei sale cu trei premii Grammy, un premiu decernat de Sindicatul actorilor americani şi un premiu Critic's Choice.

Cele mai citite

Mă gândesc să sap o groapă/Pentru cei care mă sapă!

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone e binedispus într-o frumoasă duminică de primăvară! Postează pe facebook un mesaj tonic, pe care-l parcurgem amuzați....

Vladimir Putin este acuzat că încearcă să destabilizeze Germania

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a făcut acuzații la adresa președintelui Vladimir Putin duminică, sugerând că acesta încearcă să "destabilizeze" Germania. Declarația vine...

Consiliul JAI din 3-4 martie nu are pe agendă nici extinderea Schengen nici situația României

Consiliul JAI (Justiție - Afaceri Interne) va avea prima reuniune oficială a anului 2024 în perioada 3 - 4 martie iar pe agenda acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă