18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRadu Sarbu si-a lansat primul album solo

Radu Sarbu si-a lansat primul album solo

Fostu membru al formatiei O-Zone, Radu Sarbu (foto) si-a lansat recent primul album solo intitulat „Alone” si semnat cu numele de scena RadU. Legat de lansarea acestui album care cuprinde zece piese, dintre care un remix la single-ul „Whap-pa”, artistul a declarat pentru Mediafax: „Am lucrat la album aproximativ doi ani, de la destramarea trupei si pana acum. Nu am vrut sa scot ceva foarte repede. M-am gandit mult si toate piesele au iesit diferite una fata de alta – au influente pop, rock, R'n'B si dance. Intr-o oarecare masura nu este departe de stilul O-Zone, nu am chef de schimbari radicale”.
Pe langa lansarea acestui album, Radu se ocupa si de promovarea single-ului „Doi straini”, la care a fost filmat si un videoclip in regia lui Marian Crisan. „Eu sunt mai mult ca sigur ca albumul va fi promovat international, pentru ca in primul rand m-au contactat mai multe case de discuri din Rusia si Japonia, la fel si Cat Music (casa de discuri producatoare a albumului), iar fanii au trimis scrisori ca vor sa cumpere albumul”, a mai adaugat cantaretul, care spera sa inregistreze acelasi succes pe care l-a avut si formatia O-Zone.
Dintre membrii formatiei destramate O-Zone, Arsenie Todiras si-a lansat deja un album, in timp ce Dan Balan, fostul lider al formatiei, isi desfasoara activitatea in SUA. Momentan, Radu pleaca cu familia intr-o binemeritata vacanta in Ialta, in Ucraina.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă