20 C
București
sâmbătă, 7 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuProconsul revine cu un nou videoclip de succes!

Proconsul revine cu un nou videoclip de succes!

O poveste de dragoste mai putin obisnuita intre un idol, o femeie fatala, asemenea lui Marilyn Monroe, si fanii ei, spectatorii, aici inlocuiti de „ochiul” aparatului de filmat. Extrapolata, relatia poate fi si una intre muzica, play-ul trupei Proconsul si curentul care a promovat acest cult al personalitatii, si anume Pop Art – asa descrie regizorul Alecu Vitzentzatos noul videoclip Proconsul. Si pentru ca Bodo, Dragos, Vali, Florin si Robert au considerat ideea una originala, au decis sa filmeze videoclipul piesei „Tu ma poti schimba” saptamana trecuta.
La fiecare inceput de an, de regula, artistii profita de o perioada de relas, insa membrii trupei Proconsul nici nu s-au gandit la odihna… Dupa piesa „Langa mine”, creata pentru sarbatorile de iarna, Proconsul si-a impartit timpul intre concerte si studio, unde perfecteaza noul album. Pe acest album putem gasi si noul single „Tu ma poti schimba”, care a intrat neasteptat de repede in preferintele ascultatorilor asa incat a venit si timpul unui nou videoclip. Castingul pentru alegerea celei care urma sa devina personajul principal a durat doua zile. Alegerea a fost dificila pentru ca, pe langa aspectul fizic care trebuia sa fie unul deosebit, cea aleasa trebuia sa fie priceputa si intr-ale actoriei. Intr-un final, Raluca a fost cea care a intrunit toate exigentele regizorului si ale producatorului.
Cum personajele erau stabilite, s-a purces la constructia decorurilor care trebuiau sa descrie atmosfera anilor '60. Astfel, in ziua stabilita, dupa cateva ore cat a durat machiajul fetei, filmarile au demarat si s-au derulat de-a lungul a peste 12 ore. In tot acest timp, intr-o atmosfera extrem de destinsa, s-a filmat, s-au facut fotografii, s-a cantat si s-au spus bancuri. Bodo, Dragos, Vali, Florin si Robert sunt foarte incantati de filmari, dar si nerabdatori cu privire la montajul final, astfel incat nici la repetitii nu mai vorbesc decat despre cum va arata videoclipul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă