25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrinţul Harry încearcă să se împace cu o fostă iubită

Prinţul Harry încearcă să se împace cu o fostă iubită

Prinţul Harry al Marii Britanii încercă să se împace cu fosta lui iubită, avocata Chelsy Davy, de care s-a despărţit în urmă cu cinci ani, scrie presa internațională.

Harry, care va împlini 31 de ani în 15 septembrie, şi-ar fi luat câteva zile libere să se întâlnească cu Chelsy Davy, după ce a petrecut trei luni în Africa, promovând conservarea mediului.

„Nu a reuşit să o uite pe Chelsy. Ea nu este la fel ca celelalte fete – este puternică, independentă şi îi place să încalce regulile. Face totul aşa cum îşi doreşte”, a spus o sursă pentru tabloidul The Sun.

Citeşte şi: VIDEO + FOTO. Regina Elisabeta a II-a devine monarhul cu cea mai lungă domnie din Marea Britanie. Ce alte recorduri a stabilit

Chelsy Davy, în vârstă de 29 de ani, este fiica unuia dintre cei mai bogaţi proprietari de terenuri din Zimbabwe. Fosta iubită a prinţului Harry este licenţiată în economie, la Universitatea Cape Town, şi în drept, la Universitatea Leeds.

Vestea împăcării prinţului Harry cu Chelsy Davy nu a fost confirmată încă de palatul Buckingham.

Prinţul Harry este singur din anul 2014, când s-a despărţit de modelul şi actriţa Cressida Bonas, după o relaţie de doi ani.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă