13.2 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuOFICIAL. Whitney Houston a murit din cauza unei SUPRADOZE de droguri

OFICIAL. Whitney Houston a murit din cauza unei SUPRADOZE de droguri

Vedeta pop americană, Whitney Houston, ar fi murit ca urmare a absorbţiei unui amestec de droguri şi de alcool, au declarat medicii legişti din Los Angeles în raportul lor final, indicând faptul că cocaina a fost găsită în camera ei, potrivit mediafax.

 

Corpul neînsufleţit al cântăreţii în vârstă de 48 ani a fost descoperit pe 11 februarie în cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, au susţinut medicii legişti într-un raport complet privind moartea ei, după eliberarea la sfârşitul lunii martie a unui raport preliminar.

“Decedata ar fi putut muri din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente şi alcool”, conform documentului de 42 de pagini în care se adauga şi faptul că nu s-au găsit indicii care să susţină posibilitatea unei crime şi că în cameră s-a găsit cocaină.

După moartea sa, în timpul Premiilor Grammy de la Staples Center din Los Angeles, figurile importante ale industriei muzicale au adus un omagiu cântăreţei, supranumite şi “Vocea”.

Vedeta a dominat scena muzicii pop şi soul, în anii ’80 şi ’90, vânzând peste 170 de milioane de albume. La apogeul carierei sale, Houston a jucat alături de Kevin Costner în filmul “Bodyguard” (1992).

După o săptămână de la moartea sa, acelaşi Kevin Costner, dar şi Stevie Wonder sau Alicia Keys, şi-au adus omagiile în cadrul înmormântării care a avut loc în Newark, oraşul natal al vedetei.

Cele mai citite

CEC Bank – Credit ipotecar imobiliar cu dobândă fixă în primii 5 ani

CEC Bank oferă credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă. ”În...

Odiseea Tezaurului României de la Moscova, povestită de Politico

Publicația Politico a prezentat în această dimineață un material dedicat ”Tezaurului de aur al Băncii Naționale a României care a fost trimis la...

Val de pensionări în rândul magistraților. Iohannis a semnat decretul

Continuă valul de pensionări în rândul magistraților. Judecători și procurori și-au dat demisiile, iar șeful statului a semnat decretele. Vedem astfel o serie de demisii...
Ultima oră
Pe aceeași temă