26.8 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuOana Zăvoranu vinde vila din Afumaţi. Câţi bani cere

Oana Zăvoranu vinde vila din Afumaţi. Câţi bani cere

Oana Zăvoranu a anunţat, sâmbătă, că vinde casa din Afumaţi moştenită de la mama ei, Mărioara Zăvoranu. Vedeta a spus că vila este evaluată la 350.000 euro.

„Anunţ foarte serios şi important. Vând casa din Afumaţi, nu mă interesează obiectele de artă din interior, de aceea sunt toate de vânzare. Am alte gusturi şi alt stil de viaţă. Vila are piscină şi curte interioară, are o suprafaţă totală de 627 m pătraţi. Să nu sunaţi doar din curiozitate, că vă pierdeţi timpul, nu răspund eu la telefon”, a scris Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu vila scoasă la vânzare de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a ţinut să precizeze că deşi nu este interesată de obiectele de artă colecţionate de mama ei, iubeşte arta şi îi respectă pe „iubitorii de artă şi frumos”. „Gusturile mele sunt însă <<mega futuriste>> și extrem de excentrice”, a spus vedeta.

De asemenea, vedeta a spus că are de gând să înceapă o viaţă nouă, „în care trecutul nu mai are loc”.

Totodată, Zăvoranu le-a atras atenţia fanilor să nu sune doar din curiozitate, pentru că nu va răspunde ea la numărul de telefon făcut public.

Oana Zăvoranu a moştenit de la mama ei o avere de aproximativ 60 de milioane de euro, câştigată din cimitirul Eternitatea și Agricomex, dar și din vânzarea unor bunuri, bijuterii şi obiecte de arte dobândite.

Mama vedetei, Mărioara Zăvoranu, a murit în 17 aprilie 2015, la vârsta de 67 ani, după trei luni de spitalizare.

Cele mai citite

Consiliul de Securitate ONU are o reuniune de urgență pe tema atacului Iranului asupra Israelului

Consiliul de Securitate al ONU va avea o reuniune de urgență, în ziua de duminică, 14 aprilie 2024, în care va discuta atacul Iranului...

“Războiul proxy” devine război oficial. România se plasează de partea Israelului, împotriva Iranului

Atacul cu drone și cu rachete al Iranului asupra Israelului, din dimineața de 14 aprilie 2024, a marcat punctul în care "războiul proxy" din...

Educația financiară este cea mai sigură investiție națională, afirmă Cosmin Marinescu

Educația financiară este cea mai sigură investiție națională, afirmă profesorul universitar Cosmin Marinescu, consilier al președintelui Iohannis. "În lumea interconectată și societatea digitalizată de astăzi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă