25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNicole Scherzinger: Am început să număr calorii la 14 ani şi am...

Nicole Scherzinger: Am început să număr calorii la 14 ani şi am ţinut toate dietele din lume

Fosta solistă a trupei Pussycat Doll, Nicole Scherzinger, susţine că a început să numere calorii şi să facă sport de la vârsta de 14 ani pentru a nu avea probleme cu greutatea. În prezent însă, artista spune că nu mai este sclava dietelor şi jură că poate să mănânce tot ce vrea.

La vârsta de 33 de ani, Nicole Scherzinger se poate lăuda că a învăţat să îşi iubească corpul aşa cum este, nu mai este o sclavă a cântarului, scrie Daily Mail.

„Când eram în formaţia Pussycat Dolls mă cântăream tot timpul. Cântarul devenise cel mai mare duşman al meu deoarece am observat că atunci când face multe exerciţii mă îngrăşam. Acum la 30 de ani, am renunţat la cântar. Mă ghidez după cum îmi vin hainele. Îmi accept corpul şi am învăţat să îl iubesc aşa cum este. Noul meu motto este: Adoptă un stil de viaţă activ, mănâncă orice cu moderaţie şi nu mai fii aşa dură cu tine însăţi„, a declarat cântăreaţa pentru revista Shape.

Deşi are o siluetă perfectă, artista susţine că mănâncă foarte mult.

„În pofida programului meu încărcat, nu sar peste nicio masă. Adesea mănânc ouă fierte moi, somon afumat şi pâine de grâu prăjită la micul dejun, mezeluri, legume şi fructe la masa de prânz, iar la cină prefer carnea de pui sau peşte cu orez şi legume”, spune Scherzinger.

Cântăreaţa mărturiseşte că atunci când vrea să se răsfeţe face alegeri mai puţin sănătoase.

„M-am născut în Hawaii, aşa îmi place tonul în sos de soia, porc kalua (carne de porc gătită într-un cuptor subteran), clătite cu banane şi sirop de nucă de cocos şi ciocolată acoperite cu nuci de macadamia”, povesteşte Scherzinger.

După o astfel de masă copioasă, cântăreaţa apelează la dans pentru a scăpa de kilogramele în plus. „Atunci când mă pregătesc pentru filmarea unui videoclip sau pentru un concert, mă dedic total muncii mele şi kilogramele par să dispară”, a declarat Scherzinger.

În prezent, Nicole Scherzinger este în juriul concursului american X Factor şi îşi promovează primul său album solo, Killer Love.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă