28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNicolas Cage, arestat după ce şi-a bruscat soţia

Nicolas Cage, arestat după ce şi-a bruscat soţia

Nicolas Cage a fost arestat vineri seară după o ceartă cu soţia sa în New Orleans. Actorul a devenit agresiv după ce soţia sa, Alice Kim, l-a contrazis în faţa unei case, despre care credea că este cea pe care o închiriase.

Starul hollywoodian (47 de ani) este acuzat de tulburarea liniştii publice. De asemenea, Nicolas Cage s-a urcat beat la volan, potrivit poliţiei. Sâmbătă după amiază, actorul se afla în închisoarea Orleans Parish, iar un judecător stabilise cauţiunea la 11.000 de dolari.
Cage merge frecvent în New Orleans, unde deţine o locuinţă şi unde a filmat diverse pelicule în trecut, potrivit Mediafax.

În ciuda faptului că este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, în aprilie 2009, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că „nu şi-l mai putea permite” din cauza crizei economice. Totodată, la sfârşitul lui 2009, Cage şi-a vândut două dintre casele lui, aflate în New Orleans, pentru a-şi plăti o parte din datorii. De asemenea, la sfârşitul lui 2009, Cage figura cu datorii la Fiscul american în valoare de peste 6 milioane de dolari. În ianuarie 2010, o vilă pe care o deţinea în Las Vegas a fost vândută cu 5 milioane de dolari, pentru acoperirea unor datorii. În noiembrie anul trecut, Cage a fost somat să plătească suma de 2.511.605,74 de dolari unei bănci de stat din Nevada, banii reprezentând atât un împrumut, cât şi taxe neplătite şi comision pentru avocaţi, după ce şi-a recuperat o locuinţă vândută la licitaţie cu un an înainte.

Anul trecut, actorul a filmat în România pentru noul său film „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care va fi lansat în 2012. Nicolas Cage a fost desemnat cel mai bun actor în 1995, pentru rolul din filmul Leaving Las Vegas, în care el a interpretat un alcoolic.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă