15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMoștenirea Oanei Zăvoranu, în pericol. Care este motivul

Moștenirea Oanei Zăvoranu, în pericol. Care este motivul

Moștenirea de milioane de euro a Oanei Zăvoranu de la mama ei este pusă în pericol de apariția unei surori pe linie maternă, conform wowbiz.ro.

Citește și:  Prima declarație a Oanei Zăvoranu după moartea mamei ei

„A sunat o rudă din partea mamei naturale, a Mărioarei, mamaie Anghelina. Am înțeles că i-ar fi zis Oanei că trebuie să se întâlnească cât mai urgent pentru că au de discutat. Că Oana habar nu are ce rude bogate mai are și că va afla în curând despre ce este vorba. Dar cel mai tulburător, i-ar fi zis că habar nu are că Marioara Zavoranu ar mai fi avut o fiică de care nu se știe”, a spus o sursă apropiată vedetei.

În cazul în care zvonurile se confirmă, Oana Zăvoranu va trebui să îi cedeze surorii ei jumătate din averea moștenită de la mama ei.  

Citește și: FOTO + VIDEO. Ce a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook atunci când mama ei a intrat în comă

Dacă Oana Zăvoranu s-a certat cu mama ei pentru avere, de acum vedeta se ceartă cu rudele din partea Mărioarei Zăvoranu. Șapte veri din partea bunicii sale, Anghelina Raiciu, mama Marioarei Zăvoranu, şi-ar fi cerut banii. 

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit în dimineața zilei de vineri. Ea era internată la spitalul Fundeni de trei luni și a suferit mai multe intervenții chirurgicale la rinichi.  Mărioara suferea de insuficiență renală și de diabet. 

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Wirtz Show! Ce record a stabilit germanul la debutul în Champions League

Florian Wirtz a făcut senzație la debutul său în Liga Campionilor, stabilind un record impresionant. Bayer Leverkusen a debutat în noul format al Ligii Campionilor...

Monaco a învins-o pe Barcelona! Cine e puștiul minune care a adus victoria

George Ilenikhena, autorul golului de 2-1 în meciul dintre Monaco și Barcelona, a devenit deja un specialist în stabilirea de recorduri. La doar 18 ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă