4.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMorgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

Morgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

Actorul american Morgan Freeman a ales să îşi lărgească aria de activitate şi va deveni prezentator şi producător al unui serial de televiziune despre marile religii ale lumii, informează Mediafax.

Intitulat “Story of God”, noul serial TV va explora diverse aspecte ale divinităţii, inclusiv cele despre Geneză, miracole religioase şi reînviere.

Morgan Freeman, care l-a interpretat pe Dumnezeu în filmele de comedie “Dumnezeu pentru o zi/ Bruce Almighty” şi “Evan Atotputernicul/ Evan Almighty”, va vizita cu ocazia filmărilor pentru noua producţie TV o serie de situri religioase importante, precum Zidul Plângerii din Ierusalim, Copacul Iluminării lui Buddha, temple ale civilizaţiei Maya şi celebra biserică evanghelică Lakewood din statul american Texas.

Citeşte şi: FOTO + VIDEO. André Rieu, încântat de România. Ce a scris artistul pe Facebook

Starul american va fi însoţit în aceste călătorii de o echipă de oameni de ştiinţă specializaţi în arheologie şi istoria religiilor.

Morgan Freeman va participa, de asemenea, la o serie de teste neurologice, ce vor fi realizate de cercetători pentru a studia efectele pe care credinţa în Dumnezeu le are asupra creierului uman.

Serialul “Story of God” va fi difuzat în 2016 de filiala americană a postului National Geographic şi pe Nat Geo Mundo.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din “O fată de milioane/ Million Dollar Baby”, de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din “Strada/ Street Smart”, “Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy”, “Închisoarea Îngerilor/ The Shawshank Redemption” şi “Neînfrânt/ Invictus”. În vara anului 2014, starul american a putut fi urmărit pe marile ecrane din România în filmul “Lucy”, de Luc Besson, unde joacă împreună cu Scarlett Johansson.

Citeşte şi: Caitlyn Jenner, dată în judecată după schimbarea de sex. Care este motivul

Cele mai citite

Firea anunță că PSD București îi susține candidatura la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunţat că Biroul permanent al PSD Bucureşti a decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru Primăria Capitalei."Mulţumesc colegilor...

Sună alarmele în România. Este doar un exercițiu

Instalațiile de alarmă sonoră vor fi puse în funcțiune, timp de o oră, pe întregul teritoriu al României, în ziua de miercuri, 28 februarie...

Ministerul de Interne vrea să angajeze 5000 de oameni prin încadrare directă, adică direct din viața civilă

Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a înaintat Guvernului un Memorandum prin care solicită angajarea a 5200 de oameni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Memorandumul...
Ultima oră
Pe aceeași temă