25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMărioara Zăvoranu are un „lăcaș” pentru comemorarea ei pe Facebook

Mărioara Zăvoranu are un „lăcaș” pentru comemorarea ei pe Facebook

Contul de Facebook al mamei Oanei Zăvoranu, Mărioara, a fost redeschis după moartea acesteia. Administratorii au invitat utilizatorii să posteze comentarii decente, prin care să își exprime opinii și gânduri bune. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu „lăcașul” de pe Facebook pentru comemorarea mamei Oanei Zăvoranu, Mărioara

Citește și: Moștenirea Oanei Zăvoranu, în pericol. Care este motivul

„La dorinta expresa a D-nei Zavoranu am decis sa redeschidem paginiile de Facebook.Ne-am dori sa fie un loc unde toti care au cunoscut-o, sau nu, sa-si exprime opiniile si poate sa lase o floare, un gand de bine ( fie el si virtual )…va rugam sa pastrati decenta in comentarii”, au scris administratorii contului.

Postarea administratorilor a atras 165 de aprecieri și mai multe comentarii, majoritatea cu imagini cu flori și cu mesaje precum „Dumnezeu să o odihnească” sau „Dumnezeu să o ierte”.

Însă, între aceste mesaje sunt și câteva care o apostrofează pe Oana Zăvoranu pentru scandalurile cu fiica ei pe tema averii.

„Sā aibā tārîna usoarā!!! Acum cā nu mai este ai sā simti cît de importantā era pentru tine Oana!!! Iar regretele sînt inutile acum dupā!!!!”, a scris un utilizator.

Pagina de persoană publică a Mărioarei Zăvoranu are peste 3800 de aprecieri.

Iniția, contul a fost deschis în anul 2011 și a inclus comentarii în care Mărioara își anunța aparițiile la emisiuni, le făcea urări și le răspundea oamenilor la comentarii.

Citește și: FOTO + VIDEO. Ce a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook atunci când mama ei a intrat în comă

În plus, pagina conține și videoclipuri postate de mama Oanei Zăvoranu.

De asemenea, în anul 2011, Mărioara Zăvoranu era preocupată de existența unor pagini de Facebook false cu numele ei.

„Am observat ca a mai aparut o pagina publica …NU IMI APARTINE” și „Una di paginile false a fos anulata …a mai ramas una !”, scria mama Oanei Zăvoranu, pe pagina ei de Facebook. 

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit în dimineața zilei de vineri. Ea era internată la spitalul Fundeni de trei luni și a suferit mai multe intervenții chirurgicale la rinichi.  Mărioara suferea de insuficiență renală și de diabet. 

Scandalurile dintre Mărioara și Oana Zăvoranu, pe tema averii, au fost intens mediatizate de-a lungul timpului. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă