20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLisa Marie Presley: Michael Jackson nu ar fi putut fi salvat

Lisa Marie Presley: Michael Jackson nu ar fi putut fi salvat

Lisa Marie Presley a declarat că nimeni nu ar fi putut să îl salveze pe fostul ei soţ Michael Jackson de la o moarte prematură şi că „i-a fost dat” ca viaţa să i se încheie mai devreme, informează people.com, citata de Mediafax.

Fiica lui Elvis Presley a declarat totodată că, în prezent, regretă că nu a făcut mai mult pentru a-i salva viaţa starului.

„Ştiu că este naiv să cred că aş fi putut să îl salvez, dar mi-am dorit acest lucru”, a declarat Lisa Marie Presley, joi, în emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, vorbind despre mariajul ei cu Michael Jackson şi despre moartea acestuia. „Îmi doresc să-l fi sunat de mai multe ori, să îl întreb ce mai face. Dacă am încercat măcar să îl sun? Sincer… regret că nu am făcut-o”.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol.

Lisa Marie Presley consideră că stilul de viaţă al lui Michael Jackson, adeseori considerat un „zeu”, a fost motivul pentru care nimeni nu îndrăznea să îl contrazică pe cântăreţ în legătură cu obiceiurile sale periculoase din viaţa de zi cu zi.

„Dacă el nu te dorea prin preajmă, dacă încercai măcar să îl faci să se confrunte cu ceva cu care el nu dorea să se confrunte, el chiar avea puterea de a te face «să dispari» – acest lucru era valabil chiar şi pentru familia lui. Cred că era ca un tren care se îndrepta într-o anumită direcţie şi pe care nimeni nu putea să îl oprească”, a declarat Lisa Marie Presley.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, ea a vorbit despre ultima conversaţie „coerentă” pe care a avut-o cu Michael Jackson, cu care s-a căsătorit în 1994 şi de care a divorţat după câteva luni. „Eram departe, iar el voia sa vadă ce mai fac”, a povestit Lisa Marie, referindu-se la discuţia ei telefonică din 2005 cu Michael Jackson. „A încercat să spună ceva, pentru a vedea dacă eu voi reacţiona din punct de vedere emoţional. Nu am făcut-o”, a mai spus ea.

Atunci când Michael Jackson a întrebat-o dacă încă îl mai iubeşte, Lisa Marie i-a răspuns: „I-am spus că îmi este indiferent. Nu i-a plăcut acel cuvânt. A plâns”.

Lisa Marie a povestit cu această ocazie şi modul în care s-a încheiat acea conversaţie: „Avea sentimentul că cineva încerca să îl omoare pentru a pune mâna pe averea lui şi pe catalogul lui muzical”. Totodată, ea a precizat faptul că Michael Jackson a pronunţat numele unor persoane, dar nu a dorit să le dezvăluie în emisiunea realizatoarei Oprah Winfrey.

Lisa Marie Presley, în vârstă de 42 de ani, locuieşte în prezent în Marea Britanie, împreună cu soţul ei, chitaristul Michael Lockwood. Lisa Marie Presley are patru copii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă