5.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLindsay Lohan şi Charlie Sheen au petrecut o seară împreună

Lindsay Lohan şi Charlie Sheen au petrecut o seară împreună

Binecunoscuţii actori americani de comedie, Lindsay Lohan şi Charlie Sheen, au petrecut o seară împreună la premiera mondială a parodiei Scary Movie V, după ce s-au împrietenit pe platourile de filmare.

Lindsay Lohan şi Charlie Sheen au legat o prietenie trainică la filmarea Scary Movie V şi au dus prietenia de pe platouri direct pe covorul roşu. După încheierea filmărilor, cei doi au păstrat legătura strânsă, iar Charlie Sheen chiar a invitat-o pe tânăra actriţă să ia parte la show-ul lui, „Anger Management“. În plus, conform unor surse apropiate celor doi, actorul a împrumutat-o pe Lindsay Lohan cu o sumă importantă de bani pentru a-şi plăti impozitul.

Cei doi au făcut echipă bună şi cu ceilalţi actori care joacă în Scary Movie V, aceştia fiind surprinşi de generozitatea şi buna dispoziţie a colegilor de platou, precum şi de simţul umorului pe care nu se sfiau să-l arate şi după stingerea camerelor de filmat.

„Cea mai mare parte din film ai senzaţia că nimeni nu joacă într-o comedie. Charlie, spre exemplu, este un maestru al rolurilor amuzante jucate cât se poate de serios, nu are gesturi care să trădeze acest lucru şi nu sugerează o clipă că joacă de fapt într-o scenă amuzantă”, spune Zucker.

Scary Movie V parodiază cunoscute producţii cinematografice din ultimii ani, precum Paranormal Activity, Mama, Sinister, The Evil Dead, Inception, Black Swan, dar nu se limitează la filme, cuprinzând şi referinţe din cultura pop sau chiar din faimosul roman “Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de umbre ale lui Grey”. Scary Movie V este lansat la 13 ani după primul film al seriei şi va rula în cinematografele din întreaga ţară începând cu 19 aprilie 2013.

Cele mai citite

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă