25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLeonard Doroftei şi-a cunoscut soţia printr-o mătuşă

Leonard Doroftei şi-a cunoscut soţia printr-o mătuşă

După trei ani în care au dat „Deşteptarea” milioanelor de români din studioul Europa FM, Monica Anghel şi Bogdan Miu au pornit azi într-un turneu naţional pentru a-şi bea cafeaua şi a sta de vorbă cu ascultătorii din toată ţara.

Prima oprire a fost la Ploieşti în pub-ul lui Leonard Doroftei. În ciuda faptului că petrecuse cu o seară în urmă, „Moşul” s-a trezit cu noaptea în cap să-şi bea cafeaua alături de Monica şi Bogdan.

Leonard Doroftei a povestit milioanelor de români despre oraşul în care a copilărit şi de care este foarte legat sufleteşte. Întrebat de Bogdan ce i-a lipsit cel mai mult în momentul în care a fost plecat în Canada, campionul mondial a declarat: „Cel mai mult mi-au lipsit oamenii cu care am crescut, oamenii cu care am amintiri”. Leonard şi-a adus aminte şi de momentul în care a cunoscut-o pe soţia lui: „Am cunoscut-o pe soţia mea printr-o mătuşă. În momentul în care a intrat in cameră şi am vazut-o s-a ivit o lumină, am simţit o bucurie în suflet. Chiar şi acum când o văd în ficare dimineaţă simt la fel. Eu şi soţia mea suntem ca vinul vechi, pe măsură ce trec anii, ne iubim mai mult. Avem trei copii care ne leagă şi acest lucru ne face foarte fericiţi.

Următoarele oraşe în care Monica Anghel şi Bogdan Miu vor ajunge în turneu cu „Deşteptarea” sunt: Craiova- 8 aprilie, Braşov – 15 aprilie, Constanţa – 29 aprilie, Timişoara – 6 mai, Oradea – 13 mai, Galaţi – 20 mai, Cluj – 27 mai, Iaşi – 3 Iunie, Sibiu – 10 iunie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă